Cine sunt cei patru membri ai familiei de români care a pierit în accidentul cumplit din Italia. Părinții și cele două fetițe locuiau în Germania de mai mulți ani

O familie de români a pierit în accidentul cumplit de autocar produs în apropiere de Veneția, Italia.

05 oct. 2023, 08:29
Cine sunt cei patru membri ai familiei de români care a pierit în accidentul cumplit din Italia. Părinții și cele două fetițe locuiau în Germania de mai mulți ani

Au murit două copile de 8 și 13 ani, Aurora și Georgiana, mama lor de 42 de ani, Mihaela, și tatăl lor de 45, Mircea. Cei patru locuiau în Germania și nu au mai avut nicio șansă la viață.

În accidentul de marți seară, din Mestre, un autobuz a căzut în gol 15 metri, iar peste 20 de pasageri au murit. MAE a venit cu detalii despre ce s-a întâmplat.

Citește și El este șoferul autocarului prăbușit în Italia, în care au murit 21 de oameni. Alberto avea 40 de ani și i s-a făcut rău la volan

„Ministerul Afacerilor Externe (MAE) precizează că Ambasada României la Roma și Consulatul General al României la Trieste s-au autosesizat, în regim de urgență, în urma informațiilor din presă referitoare la accidentul produs la data de 3 octombrie a.c., în localitatea Mestre, Republica Italiană, în urma căruia mai multe persoane și-au pierdut viața și altele au fost rănite, și au solicitat autorităților locale, în regim de urgență, informații suplimentare cu privire la cetățenia, identitatea și starea de sănătate a persoanelor afectate.

O echipă consulară mobilă din cadrul Consulatul General al României la Trieste s-a deplasat la fața locului, în regim de urgență, pentru a obține mai multe informații cu privire la identitatea tuturor persoanelor afectate.

Urmare a demersurilor întreprinse, permanent, în cursul nopții de 3 spre 4 octombrie 2023, cât și pe parcursul zilei de astăzi de către Ambasada României la Roma și Consulatul General al României la Trieste, MAE precizează faptul că printre victimele accidentului rutier se află și patru cetățeni români”, transmite MAE.

Nicolae Ciucă: Statul va repatria rămășițele celor 4 români morți în accidentul din Italia

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, precizează că autorităţile române depun toate eforturile pentru repatrierea trupurilor neînsufleţite.

Citește și MAE anunţă că patru români se află printre victimele teribilului accident din Italia. Marcel Ciolacu şi Klaus Iohannis au transmis condoleanţe

„Condoleanţe familiei celor patru români decedaţi în urma tragicului accident rutier petrecut la Veneţia. Dumnezeu să îi odihnească! Autorităţile române depun acum toate eforturile pentru repatrierea trupurilor neînsufleţite. Aşteptăm cu toţii rezultatele anchetei oficiale din Italia”, a scris Nicolae Ciucă, miercuri, pe Facebook.