Ciolacu regretă că a votat Guvernul Orban. „N-am crezut că este atât de slab. Nu va mai fi prim-ministru după 6 decembrie”

Marcel Ciolacu regretă că a votat Guvernul Orban şi e convins că social-democraţii nu vor intra în Opoziţie. Preşedintele PSD se gândeşte chiar să pregătească o propunere de premier, aşa cum prevede Constituţia în cazul partidului care a obţinut cele mai multe voturi la alegerile parlamentare

26 nov. 2020, 23:29
Ciolacu regretă că a votat Guvernul Orban. „N-am crezut că este atât de slab. Nu va mai fi prim-ministru după 6 decembrie”
Ciolacu regretă că a votat Guvernul Orban. "Nu va mai fi prim-ministru"

De asemenea, Ciolacu a declarat la TVR 1 că Ludovic Orban nu mai are şansă să rămână premier după alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Ciolacu regretă că a votat Guvernul Orban. „Conduce din punct de vedere politic după modelul anilor ’92-’96”

Preşedintele PSD a recunoscut că a contribuit la învestirea Guvernului condus de Ludovic Orban, o decizie pe care acum o consideră greşită.

„Ludovic Orban nu va mai fi prim-ministru după 6 decembrie. Și Doamne ferește să mai fie! L-am făcut și eu o dată premier și regret și-mi asum…n-am crezut că este atât de slab și conduce din punct de vedere politic după modelul anilor ’92-’96”, a declarat Marcel Ciolacu, la TVR 1, conform Ştiripesurse.

Preşedintele PSD a declarat joi că ar fi ipocrit dacă nu ar recunoaşte greşelile făcute în trecut de social-democraţi, dar susţine că au învăţat din ele şi partidul a trecut printr-o reformă profundă, fiind în acest moment singurul care nu are pe listele pentru alegerile parlamentare nicio persoană condamnată sau urmărită penal.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu susţine că PSD este singurul partid fără „penali” pe liste la alegerile parlamentare

Marcel Ciolacu continuă atacul împotriva lui Klaus Iohannis, după acuzaţiile lansate de preşedinte la adresa PSD. Preşedintele Camerei Deputaţilor l-a acuzat pe şeful statului că nu are logică şi argumente şi a anunţat că va trimite o scrisoare ambasadorilor statelor europene.

Citeşte şi: Marcel Ciolacu: „Vom câştiga aceste alegeri. Doamne fereşte, de Moş Nicolae să rămânem cu Orban premier”

De cealaltă parte, Ludovic Orban exclude o alianţă PSD – PNL, după alegerile parlamentare din 6 decembrie. Preşedintele PNL a afirmat că social-democraţii ar trebui „să stea departe de putere” timp de 10 ani pe motiv că „PSD a ţinut România pe loc şi a blocat orice fel de reformă, de modernizare, fiind practic un partid al sărăciei”

Citeşte şi: Orban exclude o alianţă PSD – PNL. „PSD a ţinut România pe loc, fiind un partid al sărăciei”