Ciolacu, REVOLTAT că Spitalul Municipal Râmnicu Sărat e menţinut spital COVID. „Bolnavii cronici nu sunt cobaii guvernării peneliste”

Marcel Ciolacu i-a cerut premierului Ludovic Orban ca Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, care este în continuare spital COVID-19, să poată primi bolnavi cronici. Preşedintele PSD i-a spus şefului Executivului că "bolnavii cronici nu sunt cobaii guvernării peneliste".

RomaniaTV.net
23 sept. 2020, 10:20
Ciolacu, REVOLTAT că Spitalul Municipal Râmnicu Sărat e menţinut spital COVID. „Bolnavii cronici nu sunt cobaii guvernării peneliste”

„Politica nu se face în spitale, domnule Orban! Bolnavii cronici nu sunt cobaii guvernării peneliste! Spitalele trebuie deschise pentru bolnavii cronici! Este inadmisibil ca, după atâtea luni de zile, Guvernul Iohannis-Orban să-şi bată în continuare joc de bolnavii cronici şi să-i pună pe drumuri, riscându-le de multe ori viaţa!”, a scris Marcel Ciolacu, miercuri pe Facebook. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor a precizat că Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat este menţinut ca spital COVID-19, chiar dacă sunt mai puţin de 50 de pacienţi internaţi în unitatate medicală cu o capacitate de 405 paturi.

„Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, un spital cu 405 paturi, este menţinut în continuare Spital COVID. Deşi sunt sub 50 de pacienţi internaţi! Deşi autorităţile locale au investit enorm pentru ca acest spital să poată primi, în condiţii de siguranţă, toţi bolnavii! Nu vă mai jucaţi cu viaţa oamenilor! Lăsaţi bolnavii cronici să se trateze!”, a mai precizat Ciolacu. 

Potrivit News.ro, Marcel Ciolacu, alături de secretarul general al PSD Paul Stănescu, şi al prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu, a avut miercuri o întâlnire electorală cu alegătorii în oraşul Râmnicu Sărat.

Marcel Ciolacu spune că a cerut stenogramele şedinţei în care Guvernul a adoptat 25 de ordonanţe