Clipe de coşmar pentru Andreea Tonciu. Vedeta şi-a dus de urgenţă fiica la spital. Cu ce probleme se confruntă Rebecca

Panică pentru Andreea Tonciu. Vedeta le-a povestit fanilor de pe reţelele de socializare motivul pentru care a fost absentă pentru o perioadă.

12 iun. 2021, 19:51
Clipe de coşmar pentru Andreea Tonciu. Vedeta şi-a dus de urgenţă fiica la spital. Cu ce probleme se confruntă Rebecca

Clipe de coşmar pentru Andreea Tonciu. Fosta asistetă TV a fost nevoită să meargă cu fiica sa, Rebecca, de urgență la o unitate medicală.

Clipe de coşmar pentru Andreea Tonciu. Vedeta şi-a dus de urgenţă fiica la spital

Aceasta s-a îngrijorat pentru starea de sănătate a micuței sale, pe care a ținut-o la domiciliu în ultima perioadă. Copila nu a mers la grădiniță și ca o mamă grijulie și atentă ce este vedeta a mers la un medic pentru a vedea ce are.

Din fericire, Rebecca s-a ales doar o răceală destul de ușoară, mai ales că nu mai este de mult sezonul virozelor. Cel mai probabil copila va sta acasă și în perioada următoare pentru a se recupera perfect, dar Andreea Tonciu nu este foarte panicată.

„Eu acum am ieșit din casă. Mă duc că am puțină treabă. Rebi a rămas acasă momentan pentru că este puțin bolnăvioară, dar o să-și revină curând.

De aia am fost absentă, pentru că ieri am ajuns cu ea la spital, dar totul este în regulă, sunt foarte liniștită, cu toate că eu sunt o persoană care sunt foarte panicată.

De fiecare dată fac ca toată alea, dar are o mică răceală, pot spune. Vă pup!”, a spus Andreea Tonciu pe reţelele de socializare.

Vedeta a renunțat să mai împartă același dormitor cu partenerul ei de viață și doarme în același pat cu Rebecca, situație care pare să nu afecteze sub nicio formă relația amoroasă dintre ei.

Citeşte şi: Andreea Tonciu s-a aflat în mijlocul conflictelor la „Bravo, ai stil!”. Ameninţări la adresa Calinei: „Îi ştim „dosarul…” Dacă mă enervează..”
„Eu nu sunt o fire romantică. Nu-mi trebuie trandafiri, inelușe, cadouașe. Eu cu soțul meu mă întâlnesc așa sporadic, ziua sau când doarme Rebeca.

De patru ani dorm cu fiica mea în pat noaptea, nu cu soțul meu”, a declarat Andreea Tonciu în emisiunea Xtra Night Show în urmă cu câteva luni, notează cancan.ro.

Citeşte şi: Soţul Andreei Tonciu, atacat cu cuţitul în urma unui scandal în trafic. „În 2020, mergi în trafic şi te ia lumea la bătaie. Eram cu copilul în maşină”