Ilie Năstase a împlinit 77 de ani. Ce surpriză romantică i-a făcut soția lui, Ioana: „Este o aniversare minunată”

Ilie Năstase a împlinit 77 de ani. Soția lui, Ioana, s-a gândit să îi facă o surpriză romantică fostului tenismen și l-a dus în Turcia, acolo unde o să petreacă amândoi câteva zile de vis. Se pare că mariajul lor supraviețuiește în ciuda tuturor problemelor pe care le-au avut de-a lungul timpului și în ciuda tentativelor de divorț.

19 iul. 2023, 15:15
Ilie Năstase a împlinit 77 de ani. Ce surpriză romantică i-a făcut soția lui, Ioana: „Este o aniversare minunată”
Ilie Năstase a împlinit 77 de ani

Ilie Năstase a împlinit 77 de ani. Dacă în anii trecuți, fostul tenismen obișnuia să organizeze petreceri fastuoase cu ocazila zilei sale de naștere, anul acesta a preferat să-și petreacă ziua doar în compania soției sale, la hotelul lor preferat din Turcia.

Citește și: Ilie Năstase are probleme financiare. Nasty a cerut ajutorul statului într-o problemă delicată

Ilie Năstase a împlinit 77 de ani

Chiar de ziua lui, Ilie Năstase a declarat că este răsfățat de soția lui cu o vacanță, dar și cu o pereche de ochelari de soare. „Suntem la plajă, cu soția mea. Ea mi-a oferit această mini vacanță, că stăm 3 zile aici, la cel mai frumos hotel, că am stat mereu aici. A fost un prilej bun ca să sărbătorim aici ziua, unde ne place cel mai mult.

Mi-a luat și o pereche de ochelari pe care îi căutam de vreo doi ani, tot ziceam că i-am pierdut, nu știu pe unde i-a găsit și i-a cumpărat. Eu i-am spus soției că am 110 ani și ea a zis: arăți bine pentru 110 ani. Nu arăți rău.„, a declarat Ilie Năstase la Antena Stars.

De asemenea, Ilie Năstase a declarat că nu are regrete și, dacă privește în urmă, concluzia este că viața lui a fost una frumoasă. „Viața mea a fost frumoasă, nu regret nimic, deocamdată. Cu sănătatea stau destul de bine. Sunt bine, adică să fiu sănătos, să fie și soția sănătoasă, să fim noi împreună bine. Ce să-mi doresc altceva?„, a mai spus fostul mare tenismen.

Ilie Năstase a fost unul dintre cei mai importanți jucători de tenis ai anilor 1970, fiind numărul unu mondial de două ori, în 1972 și 1973. A jucat timp de 18 ani pentru echipa de Cupa Davis a României, totalizând un numar de 146 de meciuri, dintre care 109 câștigate

Fostul sportiv are cinci copii, din trei căsnicii, este tatăl a patru fete şi al unui singur băiat.