Clotilde Armand, atacată de liberali: „Somăm public primarul Sectorului 1 să înceteze bullyingul la adresa PNL”

PNL o somează pe Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, să înceteze jignirile la adresa liberalilor, a declarat preşedintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja.

02 apr. 2021, 12:05
Clotilde Armand, atacată de liberali: „Somăm public primarul Sectorului 1 să înceteze bullyingul la adresa PNL”

Clotilde Armand i-a acuzat în repetate rânduri pe consilierii locali ai PNL că votează la unison cu cei social-democraţi, pentru a bloca iniţiativele propuse de ea, iar Sebastian Burduja i-a răspuns până acum doar prin mesaje pe Facebook, până vineri, când i-a replicat oficial, într-o conferinţă de presă.

„Somăm public primarul Sectorului 1, care este primar cu voturile şi sprijinul şi într-un spirit de parteneriat cu PNL, să înceteze jignirile, ameninţările şi bullying-ul la adresa PNL. Cea mai mare jignire dintre toate, care ne doare cel mai mult, este să fim plasaţi lângă cei împotriva cărora am luptat şi luptăm, şi anume PSD.

Clotilde Armand a primit răspunsul oficial al PNL, după ce i-a acuzat de blat cu PSD

Nu putem accepta ca doar pentru că nu suntem de acord să ridicăm orbeşte mâna să fim plasaţi lângă PSD. Repet: ne-am dorit o schimbare, am luptat pentru această schimbare, considerăm că este de bun august şi ne dorim un parteneriat. Americanii spun: când umbli cu un ciocan în mână, totul ţi se pare un cui.

Asta descrie foarte bine situaţia de la vârful Primăriei Sectorului 1. Dar oamenii ne spun altceva. Oamenii ne spun că au nevoie de soluţii, că nu mai vor scandal, că vor proiecte, că vor să-şi împinească aşteptările şi să onorăm încrederea pe care ne-au acordat-o prin votul lor”, a afirmat Burduja, conform Stiripesurse.

Citeşte şi: Andrei Caramitru mai jigneşte o categorie de români, pe cei care nu vor să se vaccineze: „Le dai punga cu ulei, un grătar cu mititei şi 50 de lei. Se vor înghesui”


loading...