Coadă la un bancomat care a scos „bani gratis”. Ce sumă au primit primit oamenii la retrageri

Coadă la un bancomat care a scos „bani gratis”. Mai multe persoane din Dundee, Scoția, au format coadă când au văzut că primesc mai mulţi bani decât cereau. Aceştia au încercat să profite de o defecțiune a aparatului.

14 oct. 2022, 12:19
Coadă la un bancomat care a scos „bani gratis”. Ce sumă au primit primit oamenii la retrageri
Coadă la un bancomat care a scos „bani gratis”

Coadă la un bancomat care a scos „bani gratis”.  Un martor a declarat pentru The Courier că ATM-ul le dădea oamenilor dublul sumei pe care voiau să o retragă. A fost nevoie de intervenția poliției, care a dispersat mulțimea, Ofițerii au chemat apoi producătorul aparatului, care l-a oprit până la remedierea situației, potrivit Metro.

Coadă la un bancomat care a scos „bani gratis”

Am fost anunțați privind un bancomat defect de pe Charleston Drive, Dundee, în jurul orei 16:20, marți, 11 octombrie, 2022. Ofițerii au intervenit, iar mulțimea a fost dispersată. Producătorul a fost contactat, iar aparatul a fost oprit”, a transmis un purtător de cuvânt al Poliției Scoțiene.

Persoanele care au primit bani în plus din cauza defecțiunii trebuie acum să îi returneze, în caz contrar, pot fi acuzați de furt.

Citeşte şi: Schimbare uriaşă la bancomate. Ce trebuie să ştie românii care scot bani de vacanţe DOCUMENT

O tânără și-a însușit suma de 21.800 de lei, rămasă blocată într-un bancomat

Recent, o tânără a găsit într-un ATM din Târgu-Mureș, suma de 21.800 de lei, pe care i-a băgat în buzunar. Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş a dat-o în urmărire, miercuri, pe tânăra necunoscută.

La data de 8 august a.c., un cetăţean s-a deplasat la sucursala unei bănci din municipiul Târgu Mureş pentru a depune într-un cont bancar 21.800 de lei. După ce banii au fost depuşi, ca urmare a unei erori a bancomatului, suma de bani a rămas blocată în interiorul locaşului, cetăţeanul în cauză nesesizând cele întâmplate.

Astfel, suma care a rămas în interiorul locaşului de depunere a numerarului a fost însuşită, pe nedrept, ulterior, de către o persoană neidentificată”, a transmis IPJ Mureş, într-un comunicat de presă.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Mureş au dat publicităţii fotografia tinerei, surprinsă de camerele de supraveghere și au deschis un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „însuşirea bunului găsit”.

Poliţiştii mureşeni solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării femeii din imagine şi lămuririi situaţiei de fapt. Oricine poate oferi detalii cu privire la această persoană este rugat să apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, se arată în comunicatul IPJ Mureş.