Codrin Ştefănescu, despre Liviu Dragnea: „Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece!”

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, sustine intr-o, declaratie pentru agentia de presa rusa Sputnik, ca se doreste eliminarea lui Liviu Dragnea, care ar fi grav bolnav in Penitenciarul Rahova.

RomaniaTV.net
12 oct. 2020, 08:12
Codrin Ştefănescu, despre Liviu Dragnea: „Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece!”

„Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece! Hotărârile jucatoresti, definitive și irevocabile, nu se aplica in cazul sau! Se mimeazā cā ar avea drepturile unui om obișnuit, dar nu este așa! Cu toate astea, nu se plânge, nu face apel public, nu contestā! E un bārbat puternic, care și-a impus sā reziste la toate mizeriile și abuzurile la care este supus! Știe cā incā le este fricā de el și de cei mulți care îl susțin! Și sunt foarte mulți, cei ce-l susțin și îl asteaptā sā se intoarcā acasā! Le este teamā celor de la putere, tremurā cei din actuala conducere securistoidā a PSD! Se feresc sā-i rosteascā numele cei ce l-au trādat și abandonat, ca sā le fie bine! Și nu le este nici lor! Ca sā știți care este situația realā”, a scris Codrin Ştefănescu şi pe Facebook.

„Cred ca se vrea eliminarea sa – si nu numai de pe scena politica!”, „asta e soarta conducatorilor romani patrioti – pe orice cale, trebuie scosi din joc!” si „amintiti-va de Vadim, cum a fost ajutat sa moara! Dragnea a fost ultimul conducator politic care a tinut cu Romania – deci, DA, ma tem pentru sanatatea si chiar pentru viata lui!”, sunt o parte din declarariile facute de Codrin Stefanescu, pentru Sputnik.

Avocata lui Dragnea: „Situaţia este dramatică. Se înrăutăţeşte pe zi se trece”

Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea „se înrăutățește pe zi se trece”, iar situaţia fostului lider PSD este „dramatică”. Dezvăluirea a fost făcută de Flavia Teodosiu, avocata lui Dragnea. Apropiaţii se tem că Liviu Dragnea ar putea paraliza în cazul în care nu va fi operat.

Surse apropiate fostului lider PSD au precizat că Liviu Dragnea ar putea paraliza în cazul în care nu va fi operat de urgenţă. Fostul politician ar suferi de sciatică paralizantă stânga.

„Situația este dramatică. Se înrăutățește pe zi se trece. Confirm că starea este foarte gravă, n-aș putea să spun eu în mod direct, sunt avocat, dar din moment ce familia a transmis un asemenea mesaj, așa este. Penitenciarul nu a înțeles, începând din 26 iunie, să-l și protejeze”, a declarat Flavia Teodosiu, la Antena 3.

Logodnica lui Liviu Dragnea: Bănuiala mea este că sunt presiuni foarte mari 

 Irina Tănase, logodnica lui Liviu Dragnea, a mai făcut o serie de acuzații dure la adresa Penitenciarului Rahova, acuzând instituția că refuză să aplice decizia instanței ce prevede ca fostul lider al PSD să poată fi trimis la muncă.

Acest lucru se întâmplă în contextul în care Liviu Dragnea a apelat la Avocatul Poporului, Renate Weber, iar șefii penitenciarului se tem să aplice decizia judecătorilor, a mai spus logodnica fostului șef al social-democraților.

”Ne-am adresat instanței pentru dreptul de muncă. Am câștigat, dar de două săptămâni nu s-a aplicat decizia instanței. (…) Am făcut o sesizare și la Avocatul Poporului. (…) Erau încălcate niște drepturi. (…) Au emis o serie de recomandări spre ANP pentru a îndrepta aceste reguli. (…) Bănuiala mea este că sunt presiuni foarte mari asupera celor din penitenciar. ”, a mai adăugat logodnica lui Liviu Dragnea.