Codrin Ştefănescu, dezlănţuit la adresa votanţilor „rezist”: „Mor oameni cu zile, s-au pierdut libertăţile. Cum dormiţi noaptea?”

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, atacă votanții "rezist", după scenele de la Spitalul Foișor, care a fost evacuat în toiul nopții pentru a fi transformat în unitate suport COVID.

10 apr. 2021, 22:24
Codrin Ştefănescu, dezlănţuit la adresa votanţilor „rezist”: „Mor oameni cu zile, s-au pierdut libertăţile. Cum dormiţi noaptea?”

Codrin Ştefănescu îi întreabă pe cei care au ales actuala putere cum e simt când văd ce se întâmplă acum în România.

„România trăiește un coșmar de când sunt reziștii la putere! Și când mā gândesc la ce cozi ați stat sā-i votați pe nemernicii āstia! Câte luminițe ați aprins la mitingurile lor, ce potop de urā și înjurături la adresa noastrā! Cā vreți o țara ca afarā, jos ciuma roșie, huooo Dragnea, Codrin, Șerban Nicolae, Olguța și alții!

Iar azi, reziștii pe care i-ați votat, vā distrug sistematic pe toți! Mor oameni cu zile, s-au pierdut libertățile și locurile de muncā, suntem îndatorați de ei pentru următoarele zece generații! Cum dormiți noaptea, voi, votanți ai rezistilor?”, scrie Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Codrin Ştefănescu: „PSD-ul de azi e condus tot de un fel de rezişti”

Fostul secretar general al PSD din vremea când partidul era condus de Liviu Dragnea, Codrin Ştefănescu, i-a atras atenţia lui Marcel Ciolacu, în urmă cu o lună, că nu are niciun drept să se laude cu rezultatele fostelor guvernări social-democrate, deoarece nu a avut niciun merit în cadrul acestora.

”Ciolacu vorbește despre realizārile fostei guvernări PSD, comparativ cu guvernarea iresponsabilā a reziștilor de azi. Nu are dreptul! Pentru cā nu a avut nici un rol, nici mācar atunci când Dragnea l-a propus și numit in funcția de vicepremier! Iar cei care au lucrat cu noi la programul de guvernare, au fost scoși de pe listele parlamentare chiar de el! Toți, absolut toți! Inclusiv Petre Daea – cel mai bun ministru al agriculturii din toate timpurile. Pentru cā PSD-ul de azi e condus tot de un fel de reziști!”, a scris Codrin Ștefănescu.

Citeşte şi: EXCLUSIV Gabriela Firea, după evacuarea Spitalului Foişor: „Mi-au dat lacrimile. Se dă vina pe medici, pe pacienţi, numai cei care conduc nu sunt vinovaţi”