Codrin Ştefănescu: „E praf totul şi va ieşi mare scandal!”

Consiliul Naţional al Elevilor, Federaţia Naţională a Asociaţiilor de Părinţi - Învăţământ Preuniversitar, Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ, Federaţia Sindicatelor din Educaţie "Spiru Haret" şi Federaţia Naţională Sindicală "Alma Mater" solicită premierului Ludovic Orban modificare ordinului comun emis de Ministerul Educaţiei şi Cercetării (MEC) şi Ministerul Sănătăţii privind măsurile pentru începerea şcolii. Şi politicienii fac scandal.

RomaniaTV.net
14 sept. 2020, 12:23
Codrin Ştefănescu: „E praf totul şi va ieşi mare scandal!”

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, a răbufnit luni pe Facebook, mărturisind că nu a mai văzut un „asemenea haos și bătaie de joc” în viața lui în prima zi de școală. El avertizează și că va ieși „mare scandal”.

„Prima zi de școalā. Asemenea haos și bātaie de joc n-am vāzut in viața mea! Dacā cei de la guvern ar fi plātit niște experți in distrugerea pshihicā a unei nații, tot n-ar fi reușit ce au reușit ei! E praf totul și va ieși mare scandal!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Codrin Ştefănescu, replici dure la adresa lui Ciolacu: „Ai vrut să ajungi un fel de Liviu Dragnea, dar nu eşti nici umbra lui”