Coincidenţă STRANIE. Paul Walker a murit la o zi după un anunţ FALS privind decesul său

Moartea lui Paul Walker este înconjurată de tot felul de întâmplări oarecum stranii. Pe lângă faptul că s-a vehiculat ideea că nici măcar nu ar fi trebuit să se afle în maşina în care şi-a găsit sfârşitul, starul din "Fast and Furious" a murit la numai o zi după ce fusese eroul unei farse pe Internet privind decesul său.

RomaniaTV.net
02 dec. 2013, 15:31
Coincidenţă STRANIE. Paul Walker a murit la o zi după un anunţ FALS privind decesul său

Vineri, cu doar o zi înainte de moartea lui Paul Walker, pe Internet a apărut informaţia că acesta ar fi decedat. Farsa ar fi pornit de la site-ul MediaMass.net, care cita inclusiv un apropiat al actorului, care nu confirma, însă, tragica veste.

După apariţia informaţiei, un apropiat al lui Walker a anunţat că actorul este „bine, sănătos” şi că lumea nu ar trebui să creadă tot ce apare pe Internet.

Ultimul film al lui Paul Walker, Hours, va fi lansat în decembrie TRAILER

Sâmbătă, Paul Walker a murit cu adevărat în urma unui teribil accident de maşină, împreună cu prietenul şi consilierul său Roger Rodas, fost pilot de curse. Cei doi au plecat de la un eveniment caritabil la bordul unui Porsche Carrera care urma să fie expus într-un showroom. Cursa a avut, însă, un final tragic, cei doi izbindu-se violent de un stâlp şi apoi de un pom, bolidul explodând în urma impactului. Anchetatorii au o teorie şocantă privind condiţiile în care s-a produs accidentul, apreciind că este posibil ca tragedia să fi avut loc în urma unei cascadorii eşuate.

Ultimele clipe ale lui Paul Walker. Vezi care au fost vorbele actorului înainte de a-şi pierde viaţa

Deşi pe Internet a circulat o fotografie cu presupusul cadavru al lui Paul Walker, corpurile din maşină au fost carbonizate, potrivit legiştilor.

Decizia producătorilor după moartea lui Paul Walker: Se cere oprirea seriei Fast and Furious!