Conflict amoros. Un bărbat s-a aruncat de la etaj după o dispută cu partenera de viaţă

O dispută în cuplu a dus la un gest necugetat al unui sucevean. Acesta a găsit de cuviinţă să se arunce de la etajul imobilului la care locuia.

08 iun. 2021, 10:26
Conflict amoros. Un bărbat s-a aruncat de la etaj după o dispută cu partenera de viaţă

Conflict amoros. Un bărbat de 27 de ani, din Suceava, a apelat numărul de urgenţe 112 după ce ar fi sărit de la etaj. Incidentul s-a petrecut pe strada Bucegi.

Conflict amoros. S-a aruncat de la etaj după ce s-a certat cu iubita

În urma unui conflict cu iubita de 20 de ani, bărbatul a deşi să facă acest gest. Doar că locuinţa se afla la etajul 1 al imobilului, astfel încât în urma impactului singura daună pe care a suferit-o a fost o fractură la nivelul membrului inferior.

Citeste si Doi vloggeri americani, fascinați de peisajele de pe Transfăgărăşan. Experienţa inedită pe care au avut-o cu urşii: „Nu am stat niciodată atât de aproape de un urs” VIDEO

Potrivit primelor informaţii, bărbatul ar fi agresat-o pe tânără, motiv pentru care pe numele lui a fost deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

Tragedie la Suceava. Un bărbat a murit după ce a căzut de pe acoperişul Casei de Cultură

Cu doar câteva zile în urmă, Suceava a fost scena unui alt incident şocant. Un muncitor care se urcase pe acoperișul Casei de Cultură din Suceava să repare antenele s-a prăbușit în gol. Din nefericire, echipele de intervenţie nu l-au mai putut salva.

La jumătatea lunii mai, doi muncitori s-au urcat pe acoperișul Casei de Cultură pentru o intervenţie la antenele aflate pe aceasta. La un moment dat, unul dintre muncitori, un bărbat în vârstă de 56 de ani, a căzut în gol, de la o înălţime de aproximativ 20 de metri.

Bărbatul s-a prăbuşit  pe terasa de la baza clădirii. Din păcate nu a supravieţuit căzăturii, echipajul de prim ajutor sosit la Casa de Cultură nu a putut decât să constate decesul.

În acest caz a fost deschis dosar penal, iar colegul bărbatului decedat şi un reprezentant al firmei au fost conduşi la audieri la sediul Poliției municipiului Suceava.

Citeste si Irina Tănase, amenințată cu moartea: „O lună de zile mi-a fost frică să ies din casă”. Acuzații grave la adresa judecătorilor: „Nu puteau fi imparțiali, aveau o problemă personală cu Liviu Dragnea”