Congolezul Eminga, candidat din partea Pro România la Giurgiu: "Eu, care vin din alte meleaguri, să vin să-l demontelez așa"

Publicat: Luni, 28 Septembrie 2020 15:51 // Actualizat: Luni, 28 Septembrie 2020 23:20 // Sursa: romaniatv.net

Raymond Eminga, candidatul la Primăria Buturugeni de Giurgiu din partea PRO România, ar fi vrut să construiască o căsuţă poştală pentru nemulţumirile sătenilor şi să-i implice în şedinţa de Consiliu. A pierdut alegerile locale, dar spune că va continua lupta în politică.

Foto: Digi24.ro

"Eu am intrat chiar în lupta asta, conștient că nu era ușor, pentru că primarul de la PSD, trei a avut până ieri, trei mandate, a intrat în al patrulea. Se înțelege bine cu cei de acolo și e născut acolo. Eu, care vin din alte meleaguri, să vin să-l demontelez așa, dintr-o dată, nu e ușor...

În programul nostru ne-am gândit la participarea consătenilor la ședințele de consiliu local. Eu, dacă preluam primăria, primul lucru era să construim o căsuță poștală la care consătenii depuneau cererile cu problemele care îi deranjează. Noi, la rândul nostru, înainte de fiecare ședință, le adunam și îi invitam să participe.

Am câștigat o experiență, pentru că eșecurile ne învață, ne întăresc. Nu renunț, rămân lângă domnul Victor Ponta, continui lupta", a declarat Raymond Eminga, conform Digi24.

Câte voturi a obţinut Raymond Eminga

Conform rezultatelor parţiale, Raymond Eminga a adunat mai puţin de 100 de voturi, spre deosebire de contracandidatul său din partea PSD, Dumitru Preda, care a ieşit primar cu peste 1.300 de voturi.

Citeşte şi: ALEGERI LOCALE 2020, rezultate parţiale (94%)- Bucureşti: Nicuşor Dan - 42,75%, Gabriela Firea - 38% 

Cine este Raymond Eminga, congolezul care face meditaţii gratis cu copiii din sat

Eminga Raymond provine din Congo. La vârsta de 23 de ani, a venit în România pentru studii şi spune că "a stat mai mult în România decât în Congo". După ce a obţinut cetăţenia română, s-a implicat în viaţa comunităţii din din Buturugeni, județul Giurgiu. Acolo şi-a cumpărat o casă bătrânească şi oferă "meditații gratis la limba franceză pentru copiii din sat", notează sursa citată.

Eminga a mărturisit că a decis să se implice şi în politică pentru că vrea "să contribuie cu idei bune". Raymond Eminga a fost membru PSD Giurgiu, dar a intrat în Pro România în 2019.

Cum ar trebui să arate Bucureştiul în următorii 4 ani. Principalele promisiuni ale lui Nicuşor Dan: Pădure urbană de 20 ha

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
buturugeni Congo Giurgiu Pro Romania raymond eminga
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8747
RON
30 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H