CONGRESUL PNL. Liberalii au votat vicepreşedinţii cu „LISTA COOPERATIVEI” în mână

CONGRES PNL. Liste cu candidaţii la posturile de vicepreşedinte, care ar fi trebuit votaţi, au circulat în sala în care a avut loc, sâmbătă, Congresul PNL. Mai mulţi delegaţi au fost surprinşi cu lista în care li se indica pe cine trebuie să voteze.

RomaniaTV.net
28 iun. 2014, 16:28
CONGRESUL PNL. Liberalii au votat vicepreşedinţii cu „LISTA COOPERATIVEI” în mână

În timp ce unii liberali rosteau discursuri intre votul pentru presedintele PNL si cel pentru cei 31 de vicepresedinti, in sala, prin mainile delegatilor, au circulat liste in care se indicau numele anumitor candidati pentru a fi alesi in functiile de vicepresedinti.

Citeşte şi LOVITURĂ DE TEATRU. Crin Antonescu SE ÎNTOARCE. Fostul lider liberal şi Klaus Iohannis, prezidenţiabilii PNL

HotNews.ro a surprins cateva imagini cu listele de vicepresedinti PNL „de votat”, inainte sa fie mototolite sau impaturite de posesori.

Şi senatorul Lucian Iliescu a fost „descoperit” de reporterul Gândul  în timp ce dicta unui coleg cum să voteze pentru lista de vicepreşedinţi, el având în faţă o „listuţă a cooperativei” prin care erau stabiliţi dinainte cei care trebuiau votaţi.

Citeşte şi CONGRES PNL. Liberalii au votat FUZIUNEA cu PDL şi afilierea la PPE. Cum se va numi NOUL PARTID

Graţiela Gavrilescu, deputat PNL, care a anunţat că va părăsi acest partid, a acuzat că „bileţelele au circulat”.

„Se ştia deja că Iohannis va fi preşedintele partidului, se ştia cine vor fi vicepreşedinţii, bileţelele au circulat, s-a votat după cum era aranjat şi nu după conştiinţa multora dintre delegaţi. Cooperativa a funcţionat”, a afirmat Graţiela Gavrilescu.