Cosmin Olăroiu a câştigat titlul în China cu Jiangsu Suning

Cosmin Olăroiu a câştigat titlul în China, joi, după ce Jiangsu Suning, echipă antrenată de român, a trecut cu 2-1 de Guangzhou Evergrande în manşa a doua a finalei. În tur, scorul a fost 0-0.

12 nov. 2020, 16:31
Cosmin Olăroiu a câştigat titlul în China cu Jiangsu Suning

Cosmin Olăroiu a câştigat titlul în China, pentru prima oară, cu Jiangsu Suning. Echipa românului s-a impus, cu scorul de 2-1 (1-0), în manşa a doua a finalei campiontului, disputată, joi, cu Guangzhou Evergrande. Au marcat Eder ’45+3 şi Teixeira ’48, respectiv Wei Shihao ’61. Guangzhou Evergrande, echipa antrenată de Fabio Cannavaro, a evoluat în zece jucători din minutul 45+1, după eliminarea lui He Chao. În tur, scorul a fost 0-0.

Imperiul lui Cosmin Olăroiu din staţiunea Mamaia! Cum va arăta ansamblul rezidenţial de lux: „Costurile sunt mari, dar calitatea bună”

Din cauza pandemiei de coronavirus, formatul principalei competiţii fotbalistice chineze a fost schimbat, o fază a grupelor şi una eliminatorie înlocuind sistemul obişnuit, tip campionat. Turneul final a avut loc la Suzhou. Guangzhou Evergrande câştigase opt din ultimele nouă ediţii ale campionatului Chinei.

Pentru succesul reușit în acest sezon, care înseamnă primul titlu din istoria celor de la Jiangsu Suning, tehnicianul român va primi o primă fabuloasă ce se ridică la 3,5 milioane de euro. Ceea ce înseamnă un total de 10,5 milioane de euro numai pentru acest an.

Cosmin Olăroiu a câştigat titlul în China

Cosmin Olăroiu a câştigat titlul în China, unde are un salariu de 7 milioane de euro pe an.  Grupul Suning deține și echipa italiană Inter Milano. În acest moment, Cosmin Olăroiu este cel mai bine plătit antrenor român. Românul a ajuns la Jiangsu Suning în martie 2018, luându-i locul lui Fabio Capello.

Cosmin Olăroiu explică cum au reuşit chinezii să scape de coronavirus

Pentru Cosmin Olăroiu, titlul câștigat în China reprezintă cel de-al 17-lea trofeu. El a mai cucerit titlul și Supercupa în România cu Steaua, titlul și două Cupe în Arabia Saudită cu Al Hilal, Cupa Qatarului cu Al Sadd, două titluri și o Supercupă a Emiratelor Arabe Unite cu Al Ain și două titluri, două Cupa Ligii și trei Supercupe ale Emiratelor Arabe Unite cu Al Ahli.


loading...
Partenerii noștri