Costel Biju a fost internat în spital! Manelistul și-a anulat toate evenimentele: „Sunt atât de mic încât nu pot face nimic”

Costel Biju a ajuns la spital, de unde s-a fotografiat în cămașă de noapte medicală, semn că va sta internat o perioadă.

06 dec. 2023, 10:03
Costel Biju a fost internat în spital! Manelistul și-a anulat toate evenimentele: „Sunt atât de mic încât nu pot face nimic”
Costel Biju a fost internat în spital

Costel Biju a ajuns, din nou, pe patul de spital și s-a internat pentru mai multe controale. Nu este prima oară când manelistul ajunge într-o unitate medicală, vizitele la spital fiind tot mai dese în ultimele luni. De această dată, nu a menționat motivul pentru care se află internat, ci a postat o un singur videoclip.

Citește și: Oana Zăvoranu a dezvăluit motivul pentru care s-a împăcat cu Alex Ashraf: „Nu mor vulturii când vor fluturii!”

Cântărețul s-a confruntat cu probleme medicale în urmă cu câteva luni, însă, ultimele vești au fost bune, spunând că analizele au ieșit în parametri optimi.

În luna noiembrie, manelistul s-a fotografiat de pe patul de spital, anunțând că și-a anulat toate concertele și că va face mai multe analize. A fost internat timp de câteva zile, apoi a anunțat că se simte mai bine, moment în care le-a povestit fanilor săi prin ce a trecut.

De această dată, Costel Biju a postat un videoclip de pe patul de spital, fiind îmbrăcat într-o cămașă de noapte de culoare alb și negru. Nu a dat, însă, niciun detaliu, ci a lăsat loc de interpretări.

Citește și: Anamaria Prodan, declarație de dragoste pe nisipul din Ecuador. Cui i-a dedicat mesajul: „Nu vă spun, e secret”

Manelistul și-a surprins fanii cu una dintre decliziile pe care le-a luat anterior. Acesta a anunțat, în timpului unui live, că vrea să se pocăiască și că va renunța la piesele care l-au consacrat. Nu mai vrea să cânte despre dușmani sau alte subiecte abordate până acum, ci se va îndrepta către familie, părinți, copii, frați, surori și melodii cântate Domnului.

„Vreau să mă pun să dorm și să mă trezesc într-o dimineață fără plăcerile astea lumești. Hotărârea o am, martor mi-e Dumnezeu, dar sunt atât de mic încât nu pot face nimic”, a explicat artistul în live-ul pe care l-a făcut pe TikTok.