CRAIOVA FCSB 0-1 în etapa a 9-a din LIGA 1. Tsoumou, debut cu gol! VEZI CLASAMENTUL

Craiova a pierdut, duminică, în Bănie, 0-1 cu FCSB în etapa a 9-a din Liga 1. Tsoumou a decis derby-ul în minutul 88.

15 sept. 2019, 19:27
CRAIOVA FCSB 0-1 în etapa a 9-a din LIGA 1. Tsoumou, debut cu gol! VEZI CLASAMENTUL

FCSB a dat lovitura pe final în derby-ul de la Craiova. Tsoumou a înscris singurul gol al partidei, după gafa lui Pigliacelli (Vezi GOLUL VIDEO AICI). Finalul alert a salvat un meci anost, în care singurele faze importante au fost cele controversate, în care ambele echipe au cerut câte un penalty. 

CRAIOVA FCSB 0-1 (0-0)

TSOUMOU 88

CRAIOVA: Pigliacelli – Martic, Kelic, Acka, Vătăjelu – Ivanov, Cicâldău, Mateiu – L. Nițu (19 Bărbuţ, 83 Roman Jr), A. Ivan, Mihăilă. Antrenor: Victor Pițurcă.

FCSB: Bălgrădean – Creţu, Planic, I. Cristea, Panţîru – Oaidă, Pintilii (46 Ov. Popescu), Fl. Tănase – Ad. Popa (72 Moruţan), Hora (64 Tsoumou), Fl. Coman. Antrenor: Bogdan Vintilă.

Au arbitrat: Istvan Kovacs – Vasile Marinescu și Ovidiu Artene (Florin Mazilu).

Clasament

CRAIOVA FCSB LIVE ONLINE STREAM VIDEO. Cu două ore înainte de începerea meciului CRAIOVA – FCSB, zona din preajma stadionului a fost împânzită de bișnițari, care sperau să-și rotunjească veniturile profitând de fanii care nu au apucat până acum să-și procure tichete. Aceștia încearcau să vândă bilete la Tribuna a II-a la prețul de 150 lei, deși un tichet în acea zonă costa doar 30 de lei la case. Porțile arenei „Ion Oblemenco” se deschid la ora 19:00. În fața arenei a fost organizat un fan-zone, de la ora 17:00, iar traficul în jurul stadionului urma să fie restricționat de la ora 18:00. CRAIOVA FCSB, meci contând pentru etapa a 9-a din Liga 1, se joacă, duminică, de la ora 21:00, LIVE ONLINE STREAM VIDEO DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK PLUS.

CRAIOVA FCSB LIVE ONLINE STREAM VIDEO. „Eu vreau să jucăm şi cu acel entuziasm de a juca pe un astfel de stadion în faţa a 30.000 de spectatori. Întâlnim o echipă FCSB cu cei mai buni jucători din România, chiar dacă în momentul ăsta ocupă un loc din subsolul clasamentului. Meciul este deschis oricărui rezultat, avem un avantaj mare, publicul. Îmi doresc un debut bun la echipă, cu o victorie cu FCSB, sper să se întâmple acest lucru”, a spus Victor Pițurcă, antrenorul oltenilor, înainte de CRAIOVA FCSB.

CRAIOVA FCSB LIVE ONLINE STREAM VIDEO. „A fost binevenită această pauză, dar mai avem mult de muncă. Nu poți face în două săptămâni o muncă de câteva luni. Dar suntem pe drumul cel bun. Meciul cu Craiova va fi foarte frumos. E primul meci al lui Victor  Pițurcă acasă. Va avea un public extraordinar, dar eu am un grup de jucători foarte bun. Pentru mine e o provocare. Mă bucur că întâlnesc asemenea adversari. Așa cresc și eu. Craiova e o echipă ultraofensivă. M-aș bucura pentru jucători dacă vom câștiga”, a declarat antrenorul roş-albaştrilor, Bogdan Vintilă. CRAIOVA FCSB, meci contând pentru etapa a 9-a din Liga 1, se joacă, duminică, de la ora 21:00, LIVE ONLINE STREAM VIDEO DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK PLUS.

CRAIOVA FCSB LIVE ONLINE STREAM VIDEO. Meciul Craiova – FCSB se va juca cu casa închisă. Pe „Ion Oblemenco” vor fi prezenți fanii celor de la FCSB. Astfel, printre cei aproape 30.000 de fani care vor susţine Craiova, se vor afla și 250 de suporteri ai bucureștenilor. DIGI SPORTTELEKOM SPORT şi LOOK PLUS transmit, duminică, de la ora 21:00, CRAIOVA FCSB LIVE ONLINE STREAM VIDEO.

CRAIOVA FCSB LIVE ONLINE STREAM VIDEO. Echipele probabile la meciul CRAIOVA – FCSB

CRAIOVA: Pigliacelli – Mățel, Bălașa, Acka, Vătăjelu – Ivanov, Mateiu, Cicâldău – Mihăilă, Markovic, A. Ivan. Antrenor: Victor Pițurcă.

FCSB: Bălgrădean – Crețu, I. Cristea, Planic, Panțîru – Oaidă, Pintilii, Fl. Tănase – Ad. Popa, Hora, Fl. Coman. Antrenor: Bogdan Vintilă.

CRAIOVA FCSB LIVE ONLINE STREAM VIDEOCRAIOVA FCSB, meci contând pentru etapa a 9-a din Liga 1, se joacă, duminică, de la ora 21:00, LIVE ONLINE STREAM VIDEO DIGI SPORT TELEKOM SPORT LOOK PLUSCRAIOVA şi FCSB se întâlnesc pe Stadionul „Ion Oblemenco”, meciul urmând a se disputa cu casa închisă. DIGI SPORTTELEKOM SPORT şi LOOK PLUS transmit, duminică, de la ora 21:00, CRAIOVA FCSB LIVE ONLINE STREAM VIDEO.