Crimă sălbatică, descoperită după ce un bărbat a fost găsit mort în casă

Un bărbat în vârstă de 59 de ani, din satul Petia, comuna Buneşti, a fost găsit decedat în casă, anchetatorii crezând iniţial că au de a face cu o moarte patologică, din cauza unei boli, dar stabilind ulterior, cu ajutorul legiştilor, că în cauză a fost vorba de un omor în toată regula. Suspectul de crimă este un tânăr în vârstă de 28 de ani, care ieri a fost arestat preventiv pentru comiterea infracţiunii de omor.

RomaniaTV.net
03 dec. 2015, 06:30
Crimă sălbatică, descoperită după ce un bărbat a fost găsit mort în casă

Din ancheta derulată de ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava rezultă că bărbatul de 59 de ani, Mihai Ilinca, a consumat alcool, sâmbătă seară, într-un bar din sat, unde a intrat într-un conflict cu Ionuţ Andrei Dascălu, în vârstă de 28 de ani, scrie monitorulsv.ro.

Citeşte şi Crimă oribilă în SUA. Un copil de 7 ani şi părinţii săi, împuşcaţi mortal în propria casă, de un vecin

Tânărul l-a urmărit ulterior pe bărbat, când acesta se îndrepta spre casă, şi l-ar fi lovit violent pe bărbatul de 59 de ani. Acesta a rămas căzut la pământ, inconştient, fiind găsit ulterior de către doi vecini. Aceştia, crezând că este doar în stare avansată de ebrietate, l-au dus acasă şi l-au pus pe un pat. A doua zi, duminică, aceiaşi vecini au încercat să-l contacteze telefonic pe bărbat, iar când au văzut că acesta nu răspunde au sunat la 112 şi au alertat autorităţile. În primă fază, poliţiştii ajunşi la faţa locului nu au descoperit indicii care să-i facă să creadă că moartea a fost una violentă.

Ulterior, la autopsie, s-a constatat că bărbatul de 59 de ani are multiple leziuni interne, inclusiv mai multe fracturi costale cu penetrare de organe interne, produse prin agresiune. Practic, omul a fost bătut şi călcat în picioare, moartea fiind una violentă.

Citeşte şi A recunoscut o crimă după 18 ANI

Poliţiştii l-au reţinut pe Ionuţ Andrei Dascălu din cursul zilei de luni, iniţial pentru 24 de ore. Ieri, la propunerea procurorului de caz, Tribunalul Suceava a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de omor.