Criminalul ucrainean care a îngrozit România a fost capturat

Vești bune oferite de Poliție, luni seara. Ucraineanul care și-ar fi ucis un conațional a fost reținut. 

13 feb. 2023, 22:21
Criminalul ucrainean care a îngrozit România a fost capturat

Suspectul a fost săltat de Poliție în urmă cu trei zile. Ucraineanul s-a ascuns într-o navă aflată în Portul Brăila. Ucigașul fugise după comiterea faptei oribile și fusese dat în urmărire.

„În această seară, cetățeanul ucrainean, în vârstă de 32 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de omor și trecerea ilegală a frontierei, a fost localizat și depistat de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași, ca urmare a informațiilor operative oferite în timp real de către polițistii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brăila, în municipiul Iași.

În aceste momente, bărbatul urmează a fi preluat de către polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Brăila, în baza unui mandat de aducere și prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila.

Activitatea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale”, a transmis IPJ Brăila.

 

Datele de identificare a criminalului

 

Presupusul criminal și-a lovit la cap un conațional, în urma unui conflict izbucnit la bordul unei nave aflate în Portul Brăila.

„În jurul orei 04.00, s-a sesizat prin apel 112 faptul că, la bordul unei nave sub pavilion internaţional acostată în Portul Brăila, ar fi avut loc un conflict între doi cetăţeni ucraineni.

Din primele date, se pare că în urma conflictului, unul dintre aceştia ar fi fost lovit în zona capului, rezultând decesul său, iar bărbatul bănuit de comiterea faptei ar fi părăsit imediat nava”, a transmis, vineri, Poliţia Judeţeană Brăila, potrivit News.ro.

Polițiștii au transmis primele date de identificare a suspectului: nume – Puyko Yaroslav, 1.72 înălțime, îmbrăcat cu o geacă verde închis, blugi albaștri, capul acoperit, avea o borsetă.