Cristi Borcea mai vrea copii, 9 nu-s destui. Valentina Pelinel a făcut anunţul

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei, însă fostul acţionar de la Dinamo nu are de gând să se oprească aici, după cum anunţă actuala sa soţie, Valentina Pelinel.

21 apr. 2022, 09:38
Cristi Borcea mai vrea copii, 9 nu-s destui. Valentina Pelinel a făcut anunţul

Cu Valentina Pelinel, Cristi Borcea are trei copii, un băiețel, Milan (6 ani), și două fetițe gemene, Rania și Indira (3 ani). Fostul acţionar de la Dinamo are deja nouă moștenitori din căsniciile anterioare, cu Mihaela Borcea şi Alina Vidican, dar şi-ar mai dori cel puţin un copil, după cum spune actuala sa soţie.

Lui Cristi îi plac copiii, și-ar mai dori, nu-i nici o problemă, dar, sincer, suntem bine pentru că nouă copii necesită multă atenție, e multă responsanbilitate„, a declarat Valentina Pelinel, într-un interviu pentru click.ro.

Citeşte şi Cristi Borcea, tun financiar de zeci de milioane de euro! Afacerea-bombă pusă la cale de fostul boss al lui Dinamo

Cât privește statutul său de mamă, Pelinel a spus: „Sincer, mi-am dorit să am copii de la un punct în viața mea, dar când ești foarte tânăr nu te gândești la asta. Nu m-am gândit, nu am fost genul care să zic că o să fac copii la vârsta de…și o să fie atâția sau au o să fie băieți sau fete

Nu m-am gândit niciodată! Dar, atunci când am simțit că vreau să am copii, am simțit cu tot sufletul. După ce s-a născut Milan parcă am simțit că nu e momentul să mă opresc. Mi-am dorit mai mult de atât. Am descoperit sentimentul maternității. Mi-am dorit să aibă frați și uite că are două surori!”.

Citeşte şi Legătura dintre chef Hadad şi Mihaela Borcea. S-a întâmplat când trăia soţia lui: „Am vândut tot să rămână în viață şi nu am reuşit”

În privinţa obrăzniciei celor mici, Valentina Pelinel a dezvăluit: „Milan e foarte liniștit și cuminte, nu e el cel năzdrăvan! Una dinte fetițe e mai năzdrăvană, Rania! Eu sper să nu avem probleme cu ea, eu iau partea bună a lucrurilor! Sper să fie îndrăzneață și să se descurce în viață„.