Cristian Boureanu, fericit alături de noua iubită. Cum au fost surprinşi cei doi îndrăgostiţi FOTO

Cristian Boureanu a uitat-o pe Laura Dincă, iar acum trăiește din nou perioada unui început de relație și pare mai îndrăgostit ca oricând.

22 oct. 2021, 09:13
Cristian Boureanu, fericit alături de noua iubită. Cum au fost surprinşi cei doi îndrăgostiţi FOTO

Cristian Boureanu, fericit alături de noua iubită. Cristian Boureanu a uitat-o pe Laura Dincă, iar acum trăiește din nou perioada unui început de relație și pare mai îndrăgostit ca oricând. Cristian Boureanu, 49 de ani, și-a făcut o nouă relație. Dacă până acum a preferat să păstreze discreția, în clipa în care a aflat că fosta lui logodnică și-ar fi refăcut viața amoroasă, fostul politician a început să se afișeze tot mai des cu noua parteneră.

Cristian Boureanu, fericit alături de noua iubită. Cum au fost surprinşi cei doi îndrăgostiţi

Cristian Boureanu nu stat prea mult singur după despărțirea de Laura Dincă, fiind evident că nu refuză niciodată o nouă dragoste. Ca orice cuplul la început de drum, Cristian Boureanu și iubita lui sunt fericiți orice ar face, atât timp cât sunt împreună, iar imaginile surprinse de SpyNews dovedesc acest lucru!

Primele imagini cu Cristian Boureanu și noua iubită. Cum a reacţionat fosta logodnică, Laura Dincă FOTO

Cei doi au fost surprinşi la cumpărături, iar Cristian Boureanu s-a comportat ca un adevărat gentlemen! În timp ce afaceristul aștepta să plătească produsele la casă, i-a atras atenția iubitei sale pentru a-i arăta că a cumpărat un pachet de șervețele umede. Deși avea masca pe față, zâmbetul cu subînțeles al fostului politician a fost imposibil de ascuns!