Cristian Cioacă, la un pas de eliberare. Soţul Elodiei cere eliberarea condiţionată din închisoare

Cristian Cioacă urmează să fie scos din pușcărie și dus la un proces important care vizează eliberarea lui . Fostul polițist trebuie să plătească daunele morale stabilite de instanța care l-a condamnat, dacă vrea să fie liber, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
22 iun. 2020, 12:47
Cristian Cioacă, la un pas de eliberare. Soţul Elodiei cere eliberarea condiţionată din închisoare

Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani şi opt luni pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu, însă ar putea ieşi mult mai repede din închisoare.

Citeşte şi: Lovitură de TEATRU! Care a fost ULTIMA DISCUŢIE dintre Elodia şi Cioacă, înainte ca avocata SĂ DISPARĂ

Înainte de decizia eliberării trebuie să se judece procesul de executare a daunelor morale. Concret acesta ar trebuie să plătească câteva sute de euro daune morale familiei Elodiei, dar şi fiului lor.

După plata daunelor, acesta ar putea să ceară eliberarea condiţionată. Acesta lucrează în spatele gratilor, întâi la bucătărie, iar acum se ocupă de uniformele deţinuţilor. Mai mult decât atât, Cioacă ar fi un fel de şef în penitenciar, fiind bine văzut.

Elodia Ghinescu a dispărut acum 12 ani, dar detalii din ancheta procurorilor continuă să iasă la iveală. Cazul a fost intens mediatizat timp de mulți ani, iar soțul avocatei, fostul polițist Cristian Cioacă, a fost găsit vinovat de omor și condamnat la închisoare.

Avocata a dispărut fără urmă în 2007. Cristian Cioacă, soţul avocatei, a sesizat dispariția abia după câteva zile, iar asta a fost doar una dintre numeroasele greșeli făcute de fostul polițist la începutul anchetei. Cu toate că trupul soţiei sale nu a fost găsit, Cristian Cioacă a fost condamnat la închisoare.