Cristian Pomohaci a trecut la proba de blesteme. Preotul cântăreţ i-a afurisit, în timpul unui concert, pe cei care au ceva cu el

Cristian Pomohaci a fost primit ca un zeu de catre 2.000 de oameni dintr-o localitate bihoreana. Fostul preot a concertat pe un stadion si si-a inceput show-ul cu o rima cu iz de blestem.

03 oct. 2018, 07:26
Cristian Pomohaci a trecut la proba de blesteme. Preotul cântăreţ i-a afurisit, în timpul unui concert, pe cei care au ceva cu el

Cristian Pomohaci a fost cap de afis la Zilele Comunei Sintandrei, acolo unde a concertat pe un stadion, scrie ebihoreanul.ro. Circa 2.000 de oameni l-au urmarit live si l-au aplaudat frenetic, in ciuda unei glume destul de indraznete facute la inceputul show-ului.

Citeşte şi Cristian Pomohaci, prins din nou într-o ipostază SCANDALOASĂ. Va ajunge în faţa INSTANŢEI

„Cine-i suparat pe mine, creasca-i coada ca la caine / Cine-i suparat pe noi, creasca-i coarne ca la boi / Si ochii ca la broscoi”, este poezioara cu iz de blestem aruncat de fostul preot. 

Pomohaci a cantat 30 minute si a plecat cu o limuzina de lux

Asta in conditiile in care, prezentatorul show-ului, interpretul Marius Cristian Pop a parut ca se teme putin de reactia publicului la intalnirea cu Pomohaci, acuzat de pedofilie si evaziune fiscala. „Acolo unde este har mult de la Dumnezeu, acolo este si ispita mare. (…) Nu avem dreptul sa judecam”, a spus Pop in prezentarea lui Pomohaci.