Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman au scăpat de inhibiţii. Actorii s-au pozat goi, într-o cadă plină cu spumă

Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton. Cei doi le-au cucerit inimile admiratorilor, atât prin talentul lor incontestabil în muzică şi actorie, cât şi prin iubirea pe care şi-o poartă reciproc, demonstrând de-a lungul timpului cât de puternice sunt sentimentele dintre ei.

RomaniaTV.net
02 mart. 2020, 12:01

Fanii au fost surprinşi când au văzut imaginea pe care au postat-o pe reţelele de socializare. Cristina şi Vlad au lăsat inhibiţiile deoparte şi s-au pozat goi, într-o cadă plină cu spumă, însă au avut grijă să nu lase mai nimic la vedere.

Citeşte şi: Cristina Ciobănaşu din „Sacrificiul” este o luptătoare. Cum a ajuns de la un caz social la o poveste de succes

 

Actorii au devenit foarte simpatizaţi de public după cei doi au apărut în serialul fenomen, destinat în special adolescenţilor. De atunci, cei doi îşi împărtăşesc sentimentele de iubire în fiecare zi, sudându-se din ce în ce mai mult. Aşadar, timpul a trecut, iar aceştia urmează să împlinească… 8 ani de relaţie.

Vedeta a explicat de ce s-a căsătorit cu iubitul ei. „Vârsta nu a fost niciodată un impediment! Pur și simplu nu este momentul acum. Avem proiecte de terminat, facultăți de terminat, lucruri de făcut până la nuntă și chiar ne dorim să respectăm ordinea corectă a priorităților… toate la timpul lor!

Așa cum ați zis și voi: inelul este dat, propunerea a fost acceptată. Nunta? În curând! Cred că cel mai probabil va veni pe lume și primul bebeluș până va schimba Criss prefixul, dar nu vreau să pun presiune pe ea. Eu ador copiii și fără să mă umflu în pene pot să vă zic că am lipici la copii. Indiferent de vârstă, reușesc să mă fac plăcut de toți”, a declarat Cristina Ciobănașu.

Citeşte şi: O ţii minte pe Monica din „Îngeraşii”? Uite ce face acum, la 20 de ani

Cristina Ciobănașu a participat la ”Dansez pentru tine”

Cristina Ciobănașu (23 de ani) a apărut prima dată pe sticlă în 2008, când a participat la ”Dansez pentru tine”. Alex Velea și Cristina Stoicescu au dansat pentru visul ei, acela de a studia la o școală de muzică din București și de a-și ajuta familia, greu încercată din punct de vedere financiar. Deși au ieșit primii din competiție, povestea ei abia acum începea.

Producătoarea Ruxandra Ion, supranumită ”mama telenovelei românești”, a remarcat-o în cadrul concursului, apoi a invitat-o la o discuție în biroul său. A urmat mutarea Cristinei în casa cunoscutei producătoare, devenind membru în familia acesteia. Cristina și-a început relația cu actorul Vlad Gherman pe 18 martie 2012, iar din 2014 sunt logodiți. Au anunțat că nu intenționează să facă nunta prea curând.