Cristina Ţopescu, răspuns emoţionant la întrebarea: „Ce-ai face dacă ai mai avea doar o zi de trăit?”

Cristina Ţopescu a fost găsită fără suflare, duminică seara, 12 ianuarie, în apartamentul său din Otopeni. Jurnalista era mare iubitoare de animale, fapt pentru care a luat în grijă mai multe patrupede, care locuiau cu ea.

RomaniaTV.net
14 ian. 2020, 06:44
Cristina Ţopescu, răspuns emoţionant la întrebarea: „Ce-ai face dacă ai mai avea doar o zi de trăit?”

Potrivit declaraţiilor apărute după moartea ei, Cristina s-a îndepărtat de mai multe persoane, preferând compania animăluţelor. Întrebată, în cadrul unui interviu publicat, în iulie 2011, de Revista Tango, ce ar face dacă ar mai avea de trăit doar o singură zi, Cristina Ţopescu a răspuns: Aş salva o viaţă! Mi-ar da iluzia că nu am trăit degeaba până în ultima clipa, aş muri mai liniştită…‘.

Citeşte şi: Mesajul Familiei Regale, după moartea Cristinei Ţopescu: „A dovedit o neobișnuită discreție şi noblețe sufletească”

A fost găsită moartă în casă

Cristina Țopescu a murit la finalul lui 2019! Ea a fost găsită moartă în casă, însă, duminică, 12 ianuarie, după ce o vecină a anunțat că nu o mai văzuse de anul trecut. Cristina Țopescu avea 59 de ani. În cursul serii de duminică, 12 ianuarie, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie care era îngrijorată  că vecina ei, Cristina Țopescu, nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni.

Citeşte şi: Ce avere avea Cristina Ţopescu. Cât câştiga şi ce afaceri avea fiica lui Cristian Ţopescu

În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, se arată într-un comunicat remis News.ro.

Cristina Ţopescu, născută pe 4 iulie 1960, la Oradea, a urmat cursurile Facultăţii de Limbi Străine de la Universitatea din Bucureşti, secţia engleză-italiană. A început să scrie la revista Cinema, iar în 1991 s-a alăturat redacţiei TVR. A lucrat mulţi ani apoi pentru Prima TV ca prezentator de ştiri, după care la Antena 3. Ţopescu a realizat numeroase interviuri şi corespondenţe, iar în 2017 s-a retras din presă, pentru politică. La finalul anului trecut, Cristina Ţopescu a fost numită consilier al ministrului Sănătăţii.

Citeşte şi: Corina Chiriac, dezvăluiri şocante. Trăieşte aceeaşi dramă ca a Cristinei Ţopescu: „Aveam amândouă căţel, dar în rest suntem singure…”