Cristina Ţopescu va fi INCINERATĂ miercuri

Cristina Ţopescu va fi incinerată miercuri, anunţă România TV. Este decizia anunţată luni de familia realizatoarei TV. Nu se ştie dacă aceasta a fost dorinţa Cristinei Ţopescu sau o decizie a rudelor ei. În raportul preliminar legiștii au stabilit că jurnalista Cristina Ţopescu a murit în jurul Anului Nou. Însă, nu au putut stabili cu exactitate ziua în care a decedat și nici cauza morții din cauză că trupul neînsuflețit se afla într-o avansată stare de putrefacție. Raportul medico legal a ajuns pe masa procurorilor care au cerut și expertize in cazul câinilor morți. De asemenea, în cazul morţii Cristinei Ţopescu va fi efectuată şi o expertiză toxicologică după ce în stomacul ei au fost găsite mai multe medicamente. 

RomaniaTV.net
13 ian. 2020, 12:12
Cristina Ţopescu va fi INCINERATĂ miercuri

Cristina Ţopescu a fost găsită moartă, duminică seara, în locuinţa ei din Tunari. Cristina Țopescu s-a stins din viață alături de ființele pe care le-a iubit cel mai mult: câinii ei. Cel mai probabil a murit la sfârșitul anului trecut, fără ca cei apropiați să observe trecerea ei în neființă. Cea care a sunat la 112 a fost una dintre vecinele jurnalistei, de altfel și o bună prietenă. Medicii de pe Ambulanță au găsit-o în dormitorul de la etaj, fără suflare. Cadavrul intrase în putrefacţie.

Citeşte şi: Apel disperat al Cristinei Ţopescu înainte să moară: „Mi se încleştează maxilarele şi nu pot să respir …”

România TV a intrat în posesia ultimelor înregistări din viaţa Cristinei Țopescu. Disperată, cerea ajutorul şi spunea cum este terorizată. Vorbeşte inclusiv despre omul care a nenorocit-o, cum se lupta cu el şi spunea că o să moară cu el de gât. Sunt inregistări tulburătoare în care Cristina Ţopescu vorbeşte inclusiv depre boala ei şi de ce se temea să cheme ambulanţa.

„Iarta-ma ca te bat la cap dar, nu mai stiu ce sa fac, ieri am facut atac de panica, am reusit sa ma pun pe picioare, sa fac emisiunea. Azi dimineata am facut din nou, mi-a trecut, acum iar m-a luat, mi se inclesteaza maxilarele si nu pot sa respir si nici nu sunt genul sa chem salvarea si nici nu vreau sa chem, n-am cum, cu atatia catei, cine dracu intra aici. Sper sa imi revin.

Citeşte şi: Poliţiştii au revenit la locuinţa Cristinei Ţopescu după ce a fost găsită moartă. Trupul jurnalistei a fost dus la INML