CTP, dezlănțuit împotriva Gretei Thunberg: „Nu cred că am mai văzut vreodată o făptură mai sinistră”

După cruciada cu pelerinii de la moaşte şi lovitutra sub centură dată lui Iohannis, Cristian Tudor Popescu a avut cuvinte grele pentru una dintre cele mai proeminente figuri din ultimii ani.

14 nov. 2023, 21:27
CTP, dezlănțuit împotriva Gretei Thunberg: „Nu cred că am mai văzut vreodată o făptură mai sinistră”

Cristian Tudor Popescu – CTP a luat-o în vizor pe activista de mediu Greta Thunberg (20 de ani), suedeza care s-a făcut remarcată prin ferocitatea cu care își expune ideile.

„Nu sunt tot timpul rațional. De când am dat cu ochii prima oară de Greta Thunberg, mi-am imaginat că așa trebuie să arate personajul principal dintr-un film despre copilăria și adolescența lui Scaraoțchi. Nu cred că am văzut vreodată o făptură mai sinistră, înveșmântată în cea mai luminoasă idee de pe acest Pământ”, a scris Cristian Tudor Popescu pe facebook.

 

Thunberg şi-a atras critici pe scară largă pentru multe postări care îşi exprimă solidaritatea cu Gaza, în timp ce abia menţionează atacul brutal al Hamas din 7 octombrie, când 1.200 de oameni au fost ucişi în sudul Israelului şi cel puţin 240 au fost răpiţi şi duşi în Gaza.

CTP dezvăluie ce i-a spus Klaus Iohannis: „Și-a bătut joc de acest popor cum nu a făcut-o nimeni”

Adresându-se a zeci de mii de persoane, Thunberg a invitat pe scenă o femeie palestiniană şi o femeie afgană, spunând: „Ca mişcare pentru justiţia climatică, trebuie să ascultăm vocile celor care sunt oprimaţi şi ale celor care luptă pentru libertate şi dreptate. Altfel, nu poate exista justiţie climatică fără solidaritate internaţională”.

CTP îl desființează pe Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei Halep: „A lăsat-o să fie lovită cu pietre, scuipată, batjocorită. E un nemernic. Nu o ajută la TAS nici cât negru sub unghie”