Cu barca la McDonald’s. Idee nebunească, McBoat, singurul fast-food din lume unde eşti servit pe apă VIDEO

O masă rapidă, luată din mers, este cel mai banal lucru al vremurilor pe care le trăim, atât de firesc încât nici nu ne dăm seama de asta decât atunci când ni se schimbă ceva în rutina zilnică. Aşa cum ar fi, de exemplu, faptul că trebuie să luăm barca pentru a ajunge la fast-food.

05 nov. 2021, 11:09

McDonald’s Germania nu a disperat în urma eşecului pe care l-a înregistrat cu McTrain şi s-a reorientat spre o altă găselniţă neconvenţională: un fast-food deschis pe o barcă, McBoat. Astfel, acum, de-a lungul Mittelkanal din Hamburg – o ramificație a râului Elba – plutește un debarcader împodobit cu inconfundabilele Arce de Aur.

Cunoscut oficial sub numele de McBoat, acest doc are mici tacoane pentru acostarea ambarcațiunilor, permițând călătorilor de pe canal să debarce și să comande mese printr-un chioșc echipat cu interfon, asemenea comenzilor de la drive-thru-urilor obişnuite.

Citeşte şi Povestea de succes a lui Nick Mocuţa, milionarul care a dormit pe bănci când a ajuns în SUA. „La McDonalds le spuneam să nu-mi pună brânză în burger, să nu mă taxeze în plus”

Potrivit Daily Mail, un localnic, care a fost impresionat de McBoat, a scris pe Instagram: „Restaurantul nostru de pe Eiffestrasse din Hamburg are singurul ghișeu McBoat. De fapt funcționează ca McDrive. Vă ancorați barca și apoi puteți plasa comanda. Se livrează la debarcader și apoi se mănâncă în barcă, dacă vreţi„.

Acest fast-food este deschis 24 de ore pe zi primăvara și vara, dar se închide complet în timpul iernii.

Citeşte şi Motivul ireal pentru care o femeie dă în judecată McDonald’s: Nu m-am putut abţine!