Cu cine s-a iubit Mircea Badea înainte de Carmen Brumă. Au avut o relaţie de 7 ANI

Mircea Badea și Carmen Brumă sunt împreună de aproape două decenii, dar puţini ştiu că prezentatorul de la Antena 3 a avut înainte o altă relație stabilă, care a durat aproximativ şapte ani. 

15 mai 2021, 11:55
Cu cine s-a iubit Mircea Badea înainte de Carmen Brumă. Au avut o relaţie de 7 ANI

Cu cine s-a iubit Mircea Badea înainte de Carmen Brumă. Realizatorul emisiunii „În gura presei” a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Diana Duhanov, o femeie mai ân vârstă decât el. Povestea lor de dragoste a fost în atenția presei în perioada 1995 – 2002.

Cu cine s-a iubit Mircea Badea înainte de Carmen Brumă

Toată lumea credea că vor ajunge la altar, însă drumurile lor s-au despărțit. La vremea respectivă se zvonea că Mircea Badea ar fi călcat strâmb, lucru pe care Oana Zăvoranu l-a spus clar și răspicat. Actrița a mărturisit că a fost curtată de moderatorul TV.

Mircea Badea, oprit de Poliție în trafic. Ce s-a întâmplat când agentul i-a cerut actele

Diana Duhanov s-a remarcat în zona banking, deși este absolventă a Facultății de Jurnalism, în momentul de față ocupând o poziție importantă în industria bancară de la noi din țară. Fosta iubită a lui Mircea Badea este directoare la o instituție bancară de prestigiu și este căsătorită cu Claudiu Misa, un hair-stylist ce deține un salon de înfrumusețare în București. Cei doi au împreună o fetiță și sunt nedespărțiți. Diana și Claudiu Misa se afișează la toate evenimentele ca un cuplu foarte împlinit din toate punctele de vedere.

Mircea Badea și Carmen Brumă sunt părinții unui băiețel minunat pe nume Vlad, în vârstă de 6 ani.