Cum a câştigat Adelina Pestriţu primii săi bani. Cătălin Măruţă a fost cel care i-a dat 5000 de lei

Adelina Pestriţu este una dintre cele mai apreciate persoane publice, vedeta a fost prezentă la gala E! People’s Choice Awards 2019, care a avut loc la Los Angeles, pentru a-i fi înmânat premiul pentru „Cel mai bun influencer din România“. Însă puţini ştiu cum a câştigat primii săi bani. gala E! People’s Choice Awards 2019, care a avut loc la Los Angeles, pentru a-i fi înmânat premiul pentru „Cel mai bun influencer din România“. Citeste mai mult: adev.ro/q0

RomaniaTV.net
05 feb. 2020, 10:27
Cum a câştigat Adelina Pestriţu primii săi bani. Cătălin Măruţă a fost cel care i-a dat 5000 de lei

Bruneta s-a retras din televiziune şi este prezentă în mediul online, unde se bucură de aprecierea a peste un milion de urmăritori pe reţelele de socializare. Însă, Adelina participa la concursuri de frumuseţe încă din studenţie.

Primii bani i-a înmânat chiar Cătălin Măruţă, care prezenta concursul „Miss Bamboo”, iar câştigătoare a fost desemnată Adelina Pestriţu. Pe lângă 5000 de lei, a primit abonament la o sală de fitness, ţinute vestimentare şi accesorii de firmă.

Vedeta Catalin Maruta a incins atmosfera in clubul Bamboo, el prezentand finala lunii mai a concursului de frumusete “Miss Bamboo”. Ocupanta locului întîi se numeşte Adelina Pestriţu, este studentă la Facultatea de Management şi are ca hobby-uri călătoriile, dansul şi modellingul, scria presa la acea vreme.

Citeşte şi: O vedetă din România cere majorarea alocaţiilor: „Sunt sensibilă când văd copii amărâţi”

Pentru că valoarea premiilor la Miss Bamboo-Mumm creşte de la lună la lună, câştigătoarea din luna mai a primit 5.000 RON, abonamente la sala de fittness, clinica de estetică dentară, centru de înfrumuseţare şi hair styling, ţinute vestimentare în valoare de 1.500 euro, dar şi accesorii de firmă (ochelari de soare, pantofi etc) precum şi o excursie pentru două persoane într-o staţiune de lux din Turcia.

În plus, câştigătoarea va merge în marea finală Miss Bamboo-Mumm 2008, care se va desfăşura la sfîrşitul anului şi a cărui mare premiu constă într-un automobil de lux şi 5.000 euro bani de benzină, s-a scris despre primul concurs de frumuseţe câştigat de Adelina Pestriţu.

Citeşte şi: Adelina Pestriţu, cadou incendiar pentru soţul ei. Cum l-a aşteptat, în pat, de ziua lui: „Cred că a făcut infarct!” FOTO

Adelina Pestriţu, pe covorul roşu alaturi de Kim Kardashian

Adelina Pestrițu și-a văzut visul cu ochii: a fost pe covorul roșu alături de cele mai mari staruri ale planetei. La gala People’s Choice Awards, românca a stat alături de vedete ca surorile Kardashian, Jennifer Aniston sau Gwen Stefani.

Pe covorul roșu Adelina a arătat exact ca o diva de la Hollywood. Românca a purtat o rochie neagră sofisticată, la care au lucrat manual 15 oameni timp de 6 zile. Accesorizată cu pene și paiete negre, rochia i-a pus perfect trupul în valoare: a lăsat la vedere decolteul sexy și picioarele lungi.

Citeşte şi: Adelina Pestriţu, dezvăluiri fără ruşine despre modul în care face bani. „Se câştigă foarte bine!”

Adelina și-a completat ținuta cu o pereche de sandale negre și a avut părul aranjat într-un bob chic. Vedeta a venit însoțită de soțul ei, Virgil Steblea.

Românca nu a putut rata ocazia să se fotografieze alături de cea mai mare influenceriță a planetei, vedeta postului E!, Kim Kardashian. E! Entertainment este postul care difuzează celebrul ei reality show.