Cum a fost fotografiat Mihai Mărgineanu în trafic. Artistul era foc şi pară

Cum a fost fotografiat Mihai Mărgineanu în trafic. Deşi multă lume îl ştie cu zâmbetul pe buze şi mereu binedispus, ei bine, artistul a fost văzut într-o ipostază total necunoscută fanilor.

11 aug. 2022, 18:30
Cum a fost fotografiat Mihai Mărgineanu în trafic. Artistul era foc şi pară
Cum a fost fotografiat Mihai Mărgineanu în trafic

Cum a fost fotografiat Mihai Mărgineanu în trafic. Nici bine nu s-a urcat în maşină, că a fost scos din sărite de o persoană de la ”celălalt capăt al firului”. Artistul a fost surprins de Spynews.ro, într-un moment în care a fost enervat la culme. După ce a plecat de la bancă, s-a urcat în mașină și a început să vorbească la telefon.

Citeşte şi: Mihai Mărgineanu e dezamăgit de Nicuşor Dan și Clotilde Armand: „Au dat chix, e jenant!”

Cum a fost fotografiat Mihai Mărgineanu în trafic

În timp ce scotea mașina din parcare, actorul purta o discuție aprinsă cu cineva care îl enerva foarte tare. Mihai Mărgineanu a fost scos din sărite și nu a mai ținut cont că se află la volan, în trafic. A vorbit minute în șir la telefon, încercând, cel mai probabil să rezolve situația care l-a supărat.

Cine este soţia lui Mihai Mărgineanu

De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat cine îi stă alături actorului. Numele ei este Andreea, iar cei doi s-au căsătorit în 2008, pe o plajă din Vama Veche.

Mihai Mărgineanu a pregătit totul până la ultimul detaliu. Artistul i-a spus soției sale că vor avea parte de o mică vacanță, dar când au ajuns acolo, excursia celor doi s-a transformat într-o ceremonie care a avut loc pe plajă.

Artistul mărturisește că i-a venit această idee după ce Andreea ar fi spus că s-ar mărita desculță. ,,Eram într-o seară, în curte, la un pahar de vin. Vorbeam despre rudele noastre și Andreea a zis atunci că ea s-ar mărita și desculță. Atunci, mi-a venit ideea cum să organizez totul, din următoarea secundă.

Rochia i-au făcut-o colegele ei. Desculță a vrut, desculță s-a măritat. Asta m-a convins, pentru că mie nu îmi plac nunțile, nu mi-au plăcut niciodată.”, a spus Mihai Mărgineanu în cadrul unui interviu.