Mihai Mărgineanu e dezamăgit de Nicuşor Dan și Clotilde Armand: „Au dat chix, e jenant!”

Mărgineanu şi Bobonete ar vrea să-şi asfalteze singuri străzile, dezamăgiţi de edilii pe care i-au votat, dar nici măcar asta nu pot pentru că ar încălca legea.

14 iun. 2022, 20:42
Mihai Mărgineanu e dezamăgit de Nicuşor Dan și Clotilde Armand: „Au dat chix, e jenant!”

„Nicușor Dan a dat mare chix la Primărie.”, a răbufnit Mihai Mărgineanu, iar vorbele frumoase nu şi le regăseşte nici când vorbeşte de Clotilde Armand.  Invitat în podcastul EVZ Capital „România lui Cristache”, Mihai Mărgineanu nu s-a putut abține să nu-i tragă la răspundere pe cei doi edili care își pasează cartoful fierbinte de la unul la celălalt.

Strada care l-a scos din sărite pe Mihai Bobonete nu va fi asfaltată prea curând. Răspunsul oferit de Primăria condusă de Nicuşor Dan
„Noi stăm pe aceeași stradă, în aceeași curte. Povestea este cu o bucățică din strada Jandarmeriei, care e o stradă importantă, care delimitează Bucureștiul de Sectorul Agricol Ilfov. Noi stăm acolo de când era câmp. Între timp s-a făcut fiță. Problema e că acum, deși Primăria Capitalei are un regim de înălțime în toată zona, are un triunghiuleț, chiar lângă noi, pe care l-a luat cineva și a făcut 6 blocuri cu 12 etaje. Numai acolo! Culmea este că tu nu poți în mod normal să faci niște clădiri mai mari de un regim de înălțime într-o zonă de aeroport.” a explicat Mărgineanu. Drumul de pământ nu a rezistat în fața utilajelor și s-a transformat în tranșee. „Noi am tot vorbit la primărie, primăria de sector a zis «Nu e treaba noastră, e Primăria Capitalei.» Și Nicușor a pasat-o și el către altcineva, către Dumnezeu…”

Mihai Mărgineanu crede că strategia celor doi primari a fost una necâștigătoare pentru că nu s-au orientat să rezolve problemele reale ale cetățenilor.

„Clotilde, indiferent de ce probleme avea cu consilierii de la PSD, de la PNL, trebuia să facă lucrurile care deranjează cel mai tare în sector.”, a mai spus actorul și cântărețul. „Este jenant să te lauzi că ai făcut străzi și parcuri, când eu te-am susținut și vorba aia, mă mai și știe un pic de lume și pe ăstălalt  (n.r. Mihai Bobonete) îl mai știe, măcar pune niște pietriș pe ea, că e noroi.”

Ciprian Ciucu şi Clotilde Armand, ironii reciproce pe Facebook: Al dracului, n-am prins şi noi un Ferrari! As vrea sa facem schimb de experienţă
Nu știm cum ar fi rezolvat situația primarul Vasile din „Las Fierbinți”. Cert este că Bobonete și Mărgineanu s-au gândit să-și asfalteze singuri strada. „Noi am făcut un calcul, nu costă foarte mult să pui asfalt pe stradă. Dar dacă eu pun, e penal… Și atunci n-am nicio șansă.”

Urmăriți în întregime ediția în care Mihai Mărgineanu a fost invitat în podcastul „România luI Cristache” pe canalul de youtube EVZ Capital.