Cum a fost surprins David Popovici în metrou! Imaginea virală cu dublul campion mondial FOTO

David Popovici (17 ani), dublu campion mondial de seniori şi multiplu campion european de juniori, a oferit imaginea anului la scurt timp după ce a devenit unul dintre cei mai mari sportivi ai lumii.

12 iul. 2022, 15:23
Cum a fost surprins David Popovici în metrou! Imaginea virală cu dublul campion mondial FOTO

Cum a fost surprins David Popovici în metrou! Înotătorul care a câștigat două medalii de aur la Campionatul Mondial de natație de la Budapesta şi alte patru de aur la Campionatul European de juniori de la Otopnei a dovedit că a rămas performanțele și banii nu l-au schimbat. Taisia, iubita sportivului în vârstă de 17 ani, a postat pe rețelele de socializare o imagine cu David Popovici călătorind cu metroul prin București. În spatele lui a fost surprinsă și o reclamă în care apare chiar el!

David Popovici, gest demn de un campion mondial. Ajutor pentru o fetiţă în vârstă de doar un an!

David Popovici va fi premiat de MTS pentru cele cinci medalii câștigate la Campionatul European de juniori. Tânărul înotător a cucerit patru medalii de aur și una de argint, iar acesta va fi răsplătit cu nu mai puțin de 87.000 de lei, adică 15.300 de euro. Pe lângă cei 15.300 de euro, David Popovici a primit după Campionatul Mondial de natație de la Budapesta nu mai puțin de 200.000 de euro de la Guvern şi 100.000 de la CS Dinamo, după ce a luat două medalii de aur.

David Popovici, idei de mare campion: „Pentru Olimpiada din 2024 îmi propun să reprezint România, să scot timpi buni şi să fiu în arenă alături de cei mai mari sportivi”

România, pe locul al treilea în Europa la juniori, după numărul de medalii

Delegaţia României a câştigat nouă medalii la Campionatul European de Natație pentru juniori, de la Otopeni:

  • 5 de aur – ştafeta masculină, 4×100 m liber – David Popovici, Vlad Stancu, Ştefan Cozma şi Patrick Sebastian Dinu; David Popovici la 200 m liber, 50 m liber şi 100 m liber, Vlad Ştefan Stancu la 1.500 m liber;
  • 4 de argint – ştafeta mixtă de 4×100 m liber – David Popovici, Patrick Sebastian Dinu, Bianca Costea şi Rebecca Aimee Diaconescu, Bianca Costea la 50 m liber şi Vlad Stancu la 800 m liber şi la 400 m liber.

În clasamentul general, delegația României a ocupat pe locul al treilea. Ungaria a ocupat primul loc, cu 14 medalii – 5 de aur, 4 de argint și 7 de bronz, urmată de Polonia, cu 15 (5-4-7). Franța s-a clasat pe poziția a patra, cu 13 medalii – 4-6-3 și Italia, cu 14 (4-5-5).