Medicii legişti au stabilit ziua şi ora morţii Cristinei Ţopescu. Un cocktail de medicamente puternice, găsit în stomacul ei

Medicii legiști au stabilit ziua și ora morții Cristinei Ţopescu. Aceasta s-a stins imediat după Crăciun, seara. Primele rezultate ale necropsiei arată că în stomacul Cristinei Ţopescu s-a găsit un cocktail puternic de medicamente, un analgezic puternic şi un antidepresiv. În același timp, inima vedetei de televiziune a fost prelevrată pentru analize, anunţă România TV. 

RomaniaTV.net
14 ian. 2020, 07:10
Medicii legişti au stabilit ziua şi ora morţii Cristinei Ţopescu. Un cocktail de medicamente puternice, găsit în stomacul ei

Cristina Țopescu a murit la vârsta de 59 de ani. Anunțul a fost făcut duminica seara, de surse apropiate familiei jurnalistei. Aceasta a fost găsită fără viaţa în locuinţa din Tunari. Autorităţile au fost anunţate de către o vecină, care a declarat că nu a mai văzut-o pe jurnalistă de trei săptămâni, mai mult decât atât aceasta nu a mai răspuns la telefon de pe 23 decembrie.

Citeşte şi: Cristina Ţopescu nu și-a luat viaţa. Cine face anunţul: „Nu cred că este vorba despre o sinucidere”

În raportul preliminar legiștii au stabilit că jurnalista Cristina Ţopescu a murit în jurul Anului Nou. De asemenea, în cazul morţii Cristinei Ţopescu va fi efectuată şi o expertiză toxicologică după ce în stomacul ei au fost găsite mai multe medicamente.

Medicii de pe Ambulanță au găsit-o în dormitorul de la etaj, fără suflare. Cadavrul intrase în putrefacţie.

Trupul jurnalistei va fi incinerat la Crematoriul Vitan-Bârzești din Capitală. Inima Cristinei Țopescu a fost prelevată de medici pentru analize. Organul a fost pus într-o substanță care să-l curețe și să permită efectuarea de analize. 

Citeşte şi: Apel disperat al Cristinei Ţopescu înainte să moară: „Mi se încleştează maxilarele şi nu pot să respir …”

România TV a intrat în posesia ultimelor înregistări din viaţa Cristinei Țopescu. Disperată, cerea ajutorul şi spunea cum este terorizată. Vorbeşte inclusiv despre omul care a nenorocit-o, cum se lupta cu el şi spunea că o să moară cu el de gât. Sunt inregistări tulburătoare în care Cristina Ţopescu vorbeşte inclusiv depre boala ei şi de ce se temea să cheme ambulanţa.

„Iarta-ma ca te bat la cap dar, nu mai stiu ce sa fac, ieri am facut atac de panica, am reusit sa ma pun pe picioare, sa fac emisiunea. Azi dimineata am facut din nou, mi-a trecut, acum iar m-a luat, mi se inclesteaza maxilarele si nu pot sa respir si nici nu sunt genul sa chem salvarea si nici nu vreau sa chem, n-am cum, cu atatia catei, cine dracu intra aici. Sper sa imi revin.

Citeşte şi: Poliţiştii au revenit la locuinţa Cristinei Ţopescu după ce a fost găsită moartă. Trupul jurnalistei a fost dus la INML