Cristina Ţopescu nu și-a luat viaţa. Cine face anunţul: „Nu cred că este vorba despre o sinucidere”

Moartea Cristinei Țopescu a șocat și îndurerat întreaga Românie. Jurnalista a fost găsită în casă, după ce o vecină a sesizat absența vedetei și a anunțat autoritățile. Acestea au găsit-o decedată de mai multe zile, în pat, în poziție de somn. Una dintre variantele care au fost luate în calcul a fost sinuciderea, însă un psiholog dezaprobă această ipoteză.

RomaniaTV.net
13 ian. 2020, 14:37
Cristina Ţopescu nu și-a luat viaţa. Cine face anunţul: „Nu cred că este vorba despre o sinucidere”

Psihologul Lorena Diaconescu a vorbit la un post de televiziune despre depresie, afecţiune de care suferea, se pare, şi Cristina Ţopescu. Aceasta a explicat că un om care iubeşte animalele, așa cum era și jurnalista, nu se gândeşte să-şi ia viaţa, indiferent de toate problemele pe care le-ar avea.

Sigur că depresia nu trece de la sine, iar ajutorul specialistul şi al familiei, al prietenilor este esenţial. Vă spun însă de ce nu cred că este vorba despre o sinucidere. Cristina Ţopescu nu-şi lăsa de izbelişte animalele de companie pe care le iubea nespus şi pentru care lupta în fiecare zi„, a explicat psihologul Lorena Diaconescu la TV.

Citește și: Valentin Istrate: „Dna Ţopescu mă considera un nenorocit. Adevărul va ieşi la iveală”

La vila ei din Otopeni și-au găsit adăpostul primitor nu mai puțin de opt animăluțe cu suflet, căței care au găsit stăpânul ideal. Trei dintre ei aveau să fie găsiți morți, probabil de inaniție, dar alți cinci au fost găsiți de pompieri în viață.

Andreea Esca: „Eu sunt şocată, mută, foarte tristă”

Andreea Esca s-a arătat şocată de moartea colegei sale de breaslă Cristina Ţopescu. Cele două au fost colege în anii ’90, la Pro TV. „Eu sunt şocată, mută, foarte tristă. Aşa că prefer să împărtăşesc postarea prietenului meu, Lucian Mîndruţă… Odihneşte-te în pace, Cristina!”, a scris Andreea Esca, luni, pe o reţea de socializare.

Citește și: Ştefan Bănică Jr., fostul soţ al Cristinei Ţopescu, mesaj sfâşietor pe Facebook: „Drum lin printre îngeri”

Realizatoarea de televiziune şi prezentatoarea Cristina Ţopescu, în vârstă de 59 de ani, a fost găsită fără viaţă, duminică seară, în locuinţa ei din oraşul Otopeni. Poliţia a fost alertată de o vecină, care a spus că nu a mai văzut-o de trei săptămâni.

Cine a fost Cristina Țopescu

Cristina Țopescu s-a născut pe 4 iulie 1960 la Oradea. În perioada 1970-1979 a apărut la numeroase emisiuni de copii și tineret, după care i-a fost interzis să mai intre în TVR! Era vorba de dosarul familiei Țopescu. Tatăl ei, Cristian Țopescu, căzuse în dizgrația Prtidului Comunist, după ce și-a dat cu părearea, în timpul meciului Suedia – România, 0-1, că unii jucători romani ar trebui lăsați să evolueze în străinătate.

După absolvirea Facultatii de Limbi straine, Sectia engleza-italiana, Cristina a dat meditatii, a fost corector la „Contemporanul” si a inceput sa scrie in revista „Cinema „. S-a apucat sa traduca filme care circulau pe casete video. In 1991 a revenit la TVR, iar ultimele apariții au fost ca prezentator de stiri la Prima TV.

Citește și: Cristina Ţopescu, interviu de colecţie cu Simona Halep. Ce mărturisiri i-a făcut fostul nr. 1 mondial