Cum a slăbit Claudia Radu 43 de kilograme. Secretul fostei concurente de la „Chefi la Cuțite”

Claudia Radu, fostă concurentă la "Chefi la Cuțite", s-a transformat radical după ce a slăbit 43 de kilograme. Tânăra a făcut parte din echipa condusă de Florin Dumitrescu, iar după competiție şi-a schimbat stilul de viaţă.

27 iul. 2022, 12:02
Cum a slăbit Claudia Radu 43 de kilograme. Secretul fostei concurente de la „Chefi la Cuțite”
Cum a slăbit Claudia Radu 43 de kilograme

Cum a slăbit Claudia Radu 43 de kilograme. Tânăra a dezvăluit acestora că a reușit să slăbească 43 kilograme adoptând un stil de viață sănătos, dar și cu multă ambiție.

Monica Anghel, atac la adresa impostorilor: „Nu vă mai luați după toți hoții ordinari!”. Cum a slăbit, de fapt, artista

”Cheia succesului? Perseverența. Sunt atât de mândră de mine și de tot ce am realizat în ultimul an încât nu știu de unde sa încep. La sfârșitul acestei luni voi obține diploma de tehnician nutriționist si ajut deja o mulțime de oameni sa își îmbunătățească sănătatea și starea de bine prin intermediul alimentației”, a scris Claudia Radu pe Facebook.

Dieta banală cu care Daniel Buzdugan a slăbit rapid. „Nu am ținut un regim strict”

„Nu în ultimul rând, sunt mândră ca am adoptat eu personal un stil de viață sănătos și până în prezent sunt posesoarea unui rezultat intermediar de -43 KG. Așa că nu renunțați oricât ar fi de greu! Toate lucrurile din viață, bune sau rele, se întâmplă cu un scop, important este ca TU să continui să lupți să obții ceea ce îți dorești cu adevărat”, a mai adăugat fosta concurentă de la „Chefi la cuţite„, care urmează să obţină diploma de tehnician nutriționist.