Cum arată acum Dana Nicolaescu, la 11 ani de la moartea lui Sergiu Nicolaescu. Producătoarea, la braț cu medicul care l-a operat pe regretatul regizor

Dana Nicolaescu, văduva regretatului Sergiu Nicolaescu, și-a refăcut viața și a reușit să treacă peste momentul extrem de dificil al pierderii soțului său.

14 apr. 2024, 12:57

Dana Nicolaescu a fost surprinsă recent în timpul unei ieșiri alături de partenerul ei actual, Dan Voinescu. Bărbatul e nimeni altul decât medicul neurochirurg care l-a tratat pe regretatul regizor. Sunt 11 ani de la moartea lui Sergiu Nicolaescu, iar Dana arată complet schimbată la cei 46 de ani ai săi.

Citește și Cătălin Bordea a schimbat foaia în ceea ce o privește pe fosta soție. Ce le-a cerut comediantul prietenilor săi. „Am interzis”

Sergiu Nicolaescu a murit, lăsaând-o pe soția lui, Dana Nicolaescu, cu un gol adânc în suflet. A trecut foarte greu peste moartea acestuia, de multe ori a mers la mormântul lui să-i ducă flori și să aprindă lumânări. Dar cum viața merge mai departe, Dana a reușit să își regăsească fericirea și alinarea în brațele medicului Dan Voinescu, care l-a operat pe regizor pe creier în 2008.

Dana Nicolaescu și Dan Voinescu au fost surprinși în zona Floreasca, unde locuiesc. Amândoi erau îmbrăcați la patru ace. Față de anii trecuți, Dana Nicolaescu s-a vopsit într-o nuanță de gri foarte la modă. Femeia purta o ținută foarte elegantă, o cămasă albă oversized, puțin deschisă la gât, pe care a asortat-o cu o fustă crem cu broderie. Pe deasupra a optat pentru un sacou negru elegant care s-a potrivit de minune cu încălțările în aceeași nuanță.

Vezi mai multe imagini pe Cancan.

În același timp, Dan Voinescu s-a îmbrăcat foarte elegant. A purtat o pereche de pantaloni de culoare albastru închis, pe care i-a asortat cu o cămașă bleu. Pe deasupra a avut un sacou cărămiziu care a dat o pată de culoare ținutei.

Cei doi au mers împreună la un restaurant de lux din zona Floreasca. Dan Voinescu avea și un cadou în mână, semn că mergeau la aniversarea unei persoane apropiate.

Citește și Ce studii are Smiley. Deși visa de mic să se lanseze în industria muzicală, artistul și-a făcut și un plan B