Cum arată acum fratele cel mic al Cristinei Ţopescu. Sebastian are 21 de ani şi studiază la 2 facultăţi

Cristina Ţopescu are un frate mai mic, pe care multă lume nu îl cunoaşte. Sebastian Felix Popescu este fiul lui Cristian Ţopescu şi al lui Christel Ungar, preferând să stea departe de camerele de luat vederi, deşi părinţii s-au bucurat din plin de celebritate.

RomaniaTV.net
21 ian. 2020, 07:05

Tânărul a fost prezent la slujba religioasă a Cristinei Ţopescu, care a avut loc la capela Cimitirului Bellu, dar şi la ceremonia de incinerare de la Crematoriul Vitan-Bârzești. Potrivit informaţiilor apărute în presă, Cristina Țopescu nu vorbea aproape deloc cu fratele său vitreg, Sebastian.

Citeşte şi: „Scrisoarea” căţeilor către Cristina Ţopescu: „Pupă-i din partea noastră pe Fix, Codiţă, Catifea, Speri, Bibi, Lizuca, Ţiţi, Tati”

„Basti’ are 21 de ani şi este pasionat de modă, iar în prezent urmează cursurile Institului European de Design din Milano, unul dintre cele mai renumite institute de profil din lume. În paralel, fratele cel mic al Cristinei Ţopescu este student și la o facultate din Viena, potrivit Click. Sebastian Felix vorbește germana, engleza și italiana la un nivel avansat.

A murit singură la 59 de ani

Cristina Țopescu s-a stins din viață, cel mai probabil, în noaptea de 28 spre 29 decembrie 2019, iar trupul fără viață al regretatei jurnaliste a fost găsit în locuința ei din Otopeni de-abia în 12 ianuarie.

Citeşte şi: Care a fost ultima întâlnire publică a Cristinei Ţopescu. Cu cine s-a văzut şi ce o preocupa pe jurnalistă

Deși are mii de urmăritori pe rețelele de socializare, Cristina Țopescu a murit singură, înconjurată doar de ființele pe care le iubea cel mai mult și de care avea foarte multă grijă: câinii ei, pe care îi salvase de pe străzi, de-a lungul timpului. Extrem de trist este că, lângă cadavrul Cristinei Țopescu, au mai fost găsiți morți doi câini, iar încă unul a murit ulterior, din cauza stării grave în care se afla.

“Dienușa, eu vreau să mor cu cățeii, în somn. Nu vreau să chinuiesc pe nimeni, nu vreau să mă chinuiesc. Și să fiu cu copiii mei”, a mărturisit Diana, una dintre prietenele și vecinele regretatei vedete.

În urma expertizei efectuate de medicii de la INML, s-a stabilit faptul că fosta prezentatoare a murit în urmă aproape trei săptămâni – cel mai probabil în noaptea de 28 spre 29 decembrie 2019. Mai mult, Cristina Țopescu a fost ultima dată activă pe WhatsApp în ziua de sâmbătă, 28 decembrie 2019.

Citeşte şi: Ştefan Bănică Jr, un ultim gest de dragoste pentru Cristina Ţopescu. Ce i-a adus jurnalistei