Cum arată gemenii cuplului Laufer, la cinci luni. Băieţelul a avut probleme de sănătate: „Să crești doi copii mici e foarte greu”

Cum arată gemenii cuplului Laufer, la cinci luni. Alina a povestit cum decurge viaţa ei de când a adus pe lume doi copii, aşteptaţi de nouă ani. Trăieşte cele mai frumoase momente din viaţa ei, însă recunoaşte că nu este uşor. Un mare ajutor îl primește de la fiica ei, Karina.

02 aug. 2021, 13:48
Cum arată gemenii cuplului Laufer, la cinci luni. Băieţelul a avut probleme de sănătate: „Să crești doi copii mici e foarte greu”
Cum arată gemenii cuplului Laufer, la cinci luni

Cum arată gemenii cuplului Laufer. Alina a reușit să rămână însărcinată după mai multe fertilizări in vitro și a fost extrem de fericită când a aflat că urmează să devină din nou mamă. Soția lui Ilan Laufer a născut prematur în februarie, iar unul dintre gemeni a fost operat de urgență.

Citeşte şi: Jorge şi Alina Laufer, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi foşti soţi, la opt ani de la divorţ

Cum arată gemenii cuplului Laufer

Blondina a făcut declaraţii la Vorbește lumea şi a mărturisit că îi este greu și că se aștepta să fie așa, însă primește un mare ajutor din partea Karinei, fiica pe care o are din căsnicia cu Jorge.

Este plină viața noastră, nu mai avem timp nici sa respiram. Știam ce mă așteaptă, dar într-adevăr sa crești doi copii mici e foarte greu. Nathaniel e mai năzdrăvan, dar pentru că băiețelul a avut reflux, a avut probleme și în spital. Dar acum, în sfârșit, i-am găsit un tratament și mai respiram și noi.

Am fost la munte o noapte și cei doi nu au reacționat foarte bine. Cred că s-au dezobișnuit de mersul cu mașina. N-au vrut să doarmă deloc. Cred că deocamdată vom petrece în curte concediul”, a spus Alina.

Ilan Laufer a aflat de ziua lui că va deveni tătic

Ilan Laufer

a aflat chiar de ziua lui de naştere că va deveni tătic, dar şi ziua când şi-a depus candidatura pentru funcția de Primar General al Capitalei.

Astăzi este cea mai frumoasă zi din viața mea. În această dimineață am aflat că soția mea Alina este însărcinată, chiar de ziua mea și de ziua în care îmi depun candidatura pentru funcția de Primar General al Capitalei.

Nu am primit niciodată în viață asemenea cadouri, cu atât mai puțin chiar de ziua mea de naștere.

Le multumesc pe această cale tuturor colegilor și voluntarilor pentru un “fantastic job” cum ar zice Trump.

Dragi prieteni, vă mulțumesc din inimă pentru toate mesajele de susținere și încurajare. Dumnezeu să ne binecuvânteze și să ne aibă pe toți în paza sa. Amin!”, este mesajul postat de Ilan Laufer, după ce a aflat că soţia lui a rămas însărcinată.