Cum arată soţia lui Dorel din Las Fierbinţi. Ana Maria a fost cerută din nou de soţie: „Pare că a stat pe gânduri”

Cum arată soţia lui Dorel din Las Fierbinţi. Cei doi sunt sunt căsătoriţi de cinci ani şi se iubesc ca în prima zi. Mihai Rait, unul dintre cei mai apreciaţi actori, se mândreşte cu partenera lui, Ana Maria, pe care, a cerut-o din nou de soţie.

24 iun. 2022, 08:37

Cum arată soţia lui Dorel din Las Fierbinţi. Mihai Rait, în vârstă de 42 de ani, a devenit cunoscut după ce a interpretat personajul lui Dorel, în serialul ,,Las Fierbinți”, difuzat pe PRO TV. Actorul formează un cuplu cu Ana Maria, iar în luna aprilie au împlinit cinci ani de căsncie.

Citeşte şi: Drama secretă a lui Dorel din Las Fierbinți. Boala severă și greu de vindecat cu care a luptat timp de 7 ani

Cum arată soţia lui Dorel din Las Fierbinţi

Recent, actorul a postat o imagine inedită cu iubita lui, pe reţelele de socializare, alături de un mesaj neaşteptat. „Am cerut-o incă o dată și cu toate caă în poza asta pare că a stat pe gânduri a zis tot DA”, a scris actorul la fotografia cu Ana Maria.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Rait Dragomir (@mihairait)

Actorul Mihai Rait a slăbit spectaculos

Dorel din Las Fierbinți a decis că vrea să aibă un stil de viață sănătos, așa că s-a pus pe treabă. După doar șase săptămâni, actorul s-a transformat total.

Mândru de realizare, Mihai Rait și-a etalat abdomenul cu pătrățele și corpul tonifiat pe rețelele de socializare, iar fanii au fost în extaz. Actorul s-a pozat la bustul gol, la sală și, surpriză, vedeta are un abdomen cu pătrățele. Dacă înainte avea probleme cu greutatea, Dorel din Las Fiebinți a slăbit mai multe kilograme și a pus pe el ceva masă musculară, dar desigur că lucrurile nu s-au întâmplat peste noapte.

Actorul a postat alături o altă imagine, care a fost făcută în urmă cu șase săptămâni, iar diferențele sunt extraodinar de mari. Se pare că Dorel din Las Fierbinți, a urmat o dietă și s-a apucat serios de exerciții fizice cu antrenor personal.

Înainte și după 6 săptămâni. S-a slăbit da’ s-a si chinuit. Se și continuă treaba”, a scris Dorel din Las Fierbinți, alias Mihai Rait.