Cum îl face Anamaria Prodan pe Reghe să uite de amante: „Eşti fierbinte”

Cum îl face Anamaria Prodan pe Reghe să uite de amante. Cei doi sunt în plin scandal de divorţ, însă impresara susţine nu au de gând să se despartă. Vedeta s-a întors în România de două săptămâni, dar încă nu a fost văzută în apropierea soţului ei.

23 sept. 2021, 17:21
Cum îl face Anamaria Prodan pe Reghe să uite de amante: „Eşti fierbinte”
Cum îl face Anamaria Prodan pe Reghe să uite de amante

Cum îl face Anamaria Prodan pe Reghe să uite de amante. Antrenorul Universităţii Craiova a preferat să rămână în cantonament chiar şi duminică, în ziua în care a împlinit 46 de ani.

Citeşte şi: Anamaria Prodan a făcut anunţul pe Instagram. Mii de reacţii, comentariile au fost blocate!

Cum îl face Anamaria Prodan pe Reghe să uite de amante

Impresara este mai hotărâtă ca oricând să îi atragă atenţia soţului ei, iar ultima imagine postată pe reţelele de socializare este dovada. Soţia lui Reghe a postat o fotografie pe Instagram, în care apare în costum de baie, lângă piscină.

Primul comentariu l-a primit chiar de la Lena Enache, soţia lui Gabriel Enache. Anamaria a botezat copilul celor doi„Naşa mea, eşti fierbinte”, a fost reacţia acesteia.

Anamaria Prodan, mesaj pentru Reghe, de ziua lui de naştere

La împlinirea vârstei de 46 de ani, antrenorul are o căsnicie alături de impresară, care îi arată dragostea de fiecare dată când are ocazia.

De ziua lui, aceasta nu a trecut cu vederea evenimentul și a postat imediat un mesaj. „TE IUBIM SOARELE NOSTRU! Suntem un întreg. LA MULȚI ANI SUFLET DE VIS! LA MULȚI ANI UNIVERSUL NOSTRU„, este mesajul scris de Anamaria Prodan pe Instagram.

Au apărut și vești despre motivul pentru care Laurențiu Reghecampf nu și-a continuat demersul divorţului. Potrivit Voxbiz.ro, actele de divorț le ține încă la sertar pentru că își dorește să rămână concentrat pe ceea ce se întâmplă în cariera lui de antrenor. Aşteaptă să se mai calmeze apele, pentru că nu vrea să provoace un alt scandal.