Cum îşi răsfaţă Giovani Becali fiica cea mare. Pentru Pamela, afaceristul nu se uită la bani

Giovani Becali, vărul lui Gigi Becali, îşi răsfaţă fiica cea mare cu tot ce e mai bun şi dă de înţeles că, pentru el, banii nu reprezintă o problemă. Impresarul care a ispăşit 2 ani şi 7 luni de pedeapsă în Dosarul Transferurilor a fost văzut în centrul Capitalei, într-un moment în care a dat dovadă de generozitate.

03 mai 2022, 14:44
Cum îşi răsfaţă Giovani Becali fiica cea mare. Pentru Pamela, afaceristul nu se uită la bani

Giovani Becali a fost surprins de paparazzi la o cofetărie din Bucureşti pentru că a vrut să o răsfeţe pe Pamela, fiica sa cea mare, cu dulciurile cele mai fine. Tânăra ar fi poftit la câteva prăjituri, iar tatăl ei i-a făcut imediat pe plac. Mai mult, afaceristul a însoţit-o înăuntru şi a plătit pentru toate produsele, scrie Spynews.

La ieșire, Giovani Becali a luat-o înainte către mașină, fiind urmat de fata lui, care ținea pachetul cu prăjituri. Înainte de a se urca în mașină, Pamela s-a dus lângă el și a încercat să-i dea restul rămas.

Giovani Becali a refuzat să-l primească și i-a făcut semn să-l păstreze. Tânăra nu a mai insistat, și-a ascultat tatăl și a urcat în mașină. Apoi, cei doi nu au mai zăbovit prea mult și și-au continuat drumul prin oraș.

Citeşte şi: Giovani Becali, dezvăluiri despre viaţa din puşcărie. Interviu de excepţie, la România TV VIDEO

Povestea de iubire dintre Pamela Becali şi Bogdan Marinescu a luat sfârşit în 2012. Căsătoriţi cu mare fast, cei doi au decis să pună punct relaţiei după doar un an.

Fiica lui Giovani Becali este cea care a cerut divorţul, fiind susţinută foarte puternic de tatăl ei, scrie cancan.ro. Surse din anturajul cuplului au dezvăluit motivele incredibile care au dus la o ruptură pe care puţini o anticipau.

Pamela s-a săturat de comportamentul lui Bogdan. Acesta a înşelat-o de mai multe ori, ea a aflat şi l-a avertizat să se potolească. El, însă, parcă mai rău făcea. În plus, Bogdan avea probleme şi cu jocurile de noroc. Juca orice era pe bani şi pierdea sume imense. Stătea ore întregi prin cazinouri, iar patima lui pentru asta l-a îndepărtat de Pamela”, susţin sursele.

Ioan Becali a fost primul agent de jucători din fotbalul românesc, intrând pe piață după 1989, împreună cu fratele său, Victor Becali. În 2006 a fost președinte și acționar al clubului Dinamo.

Ioan Becali este căsătorit de 25 de ani cu Stella Hernandez, care i-a dăruit 3 fete, Pamela, Andreea și Laura. El mai are și un băiețel de 12 ani din relația cu amanta Anda Giurumescu.

În mai 2018, Giovani Becali a fost eliberat din închisoare după ce a ispăşit 2 ani şi 7 luni de pedeapsă în Dosarul Transferurilor.