Cum pot cumpăra românii bilete de avion mai ieftine. Trucurile care îi vor ajuta să economisească o grămadă de bani

Sezonul estival se apropie cu pași repezi, iar majoritatea românilor au început deja să își planifice vacanțele. Și în acest an, turiștii români plănuiesc să își petreacă concediile în străinătate, însă cei care vor să plece cu avionul trebuie să se grăbească și să își facă rezervările din timp pentru că riscă să scoată foarte mulți bani din buzunar pentru bilete.

15 mai 2023, 14:35
Cum pot cumpăra românii bilete de avion mai ieftine. Trucurile care îi vor ajuta să economisească o grămadă de bani
Cum pot cumpăra românii bilete de avion mai ieftine. Trucurile care îi vor ajuta să economisească o grămadă de bani

Cum pot cumpăra românii bilete de avion mai ieftine. Pentru cei care vor să plece în vacanță cu avionul, dar nu vor să cheltuiască o mică avere pentru bilete noi avem câteva mici trucuri care îi vor ajuta să găsească ceea ce își doresc.

Citește și Dan Negru, despre proiectul de la Hollywood: „Totul era pregătit, am luat și bilete de avion”

Cum pot cumpăra românii bilete de avion mai ieftine

Planificarea unei vacanțe poate reprezenta o mare bătaie de cap. De regulă, stabilirea destinației este influențată de mijlocul de transport pe care turiștii aleg să îl folosească.

În ultimii ani, majoritatea românilor preferă să meargă în vacanțe cu avionul, pentru că este un mijloc de transport sigur și confortabil cu care pot să ajungă în toate colțurile lumii. Cu toate acestea, rezervarea unui bilet mai ieftin de avion le dă mari bătăi de cap pentru că prețul biletelor de avion fluctuează chiar și de la o zi la alta.

Pasionații de călătorie le recomandă românilor care nu au stabilit ziua de plecare sau de sosire din vacanță, să le aleagă în funcție de prețul biletelor din zilele respective. Astfel, achiziția biletelor dus-întors îi poate ajuta să economisească sume importante de bani și asta pentru că cumpărate așa, au un preț mult mai mic.

De asemenea, chiar dacă vacanța este programată pentru lunile de vară, este foarte important ca turiștii să verifice site-urile marilor companii aeriene, dar și cele low-cost, încă din prima lună a anului.

Mai mult, alegerea unui aeroport mai mic, unde operează în general companiile aeriene low-cost, poate influența obținerea unui preț convenabil pentru biletele de avion.

Operatorii spun că este foarte important ca turiștii să dea like paginilor de Facebook și de Instagram ale companiilor aeriene care îi interesează deoarece, acolo vor găsi foarte multe oferte promoționale.

Românii trebuie să fie foarte atenți pentru că fiecare companie aeriană are doar câteva locuri la preț redus, astfel că orice minut de întârziere poate însemna o șansă ratată. Totodată, pentru a evita eventuale neplăceri la efectuarea comenzii, pe cardul cu care fac plata românii nu trebuie să aibă o sumă mai mică de 500 de lei.

Citește și Mare oportunitate: bilete de avion gratis pentru turiști. Destinația de lux care-i așteaptă pe români, în 2023