Cum poţi cumpăra o maşină bună cu un preţ la secundă VIDEO

Viteză, atenţie mare şi ceva noroc. De asta au avut nevoie cei care au cumpărat miercuri maşini printr-o licitaţie online. Spre deosebire de licitaţiile obişnuite, de această dată, preţul maşinii se micşora cu 100 de euro la fiecare 20 de secunde.

RomaniaTV.net
15 mart. 2012, 10:39
Cum poţi cumpăra o maşină bună cu un preţ la secundă VIDEO

Portalul pentru licitaţii auto lansat miercuri permite cumpărătorilor să negocieze preţul maşinilor direct cu vânzătorul. Mai exact, vânzătorul îşi scoate maşina la licitaţie, prin intermediul portalului, stabilind un preţ de pornire. Suma este redusă la fiecare 20 de secunde cu câte o sută de euro, dacă maşina nu este cumpărată.

„Avantajul e că automobilele au deja un preţ redus de la care pleacă licitaţia, iar reducerea de care beneficiază site-ul poate începe de la câteva sute de euro şi poate ajunge şi la 10% din preţul de pornire al autoturismului”, a declarat, pentru România TV, Gabriel Dogaru, administratorul portalului.

Astfel, reducerea poate să ajungă şi la câteva mii de euro. Preţul maşinii scade până la un prag impus de dealer. Pe site pot fi licitate peste 300 de maşini din toate mărcile, cu preţuri cuprinse între 8 mii de euro şi câteva zeci de mii.