Cum s-a răzbunat un orădean pe amanta care l-a părăsit.

Un orădean a fost extrem de supărat după ce amanta cu care avea o relaţie de doi ani l-a părăsit şi a vrut să se răzbune pe ea, făcând  publice imagini indecente cu femeia.  

RomaniaTV.net
11 aug. 2020, 13:18
Cum s-a răzbunat un orădean pe amanta care l-a părăsit.

Bărbatul a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare şi la plata a 5.000 de euro daune morale, însă sentinţa nu este definitivă, potrivit Impact.ro.

Amantul nu a vrut ca relaţia să se termine şi a început s-o urmărească şi să o şantajeze prin diferite moduri. Ai o jumătate de oră să vii acuma seara…Nu vii am încheiat definitiv şi lumea te va cunoaşte…şi nu postat…voi trimite la fiecare separat (…) Dacă îţi permiţi sami închizi….scuză-ma…am sa arat lumii intreaga ta fata (…) Este ultima ta sansa sa raspunzi…sau pun toate pozele ce le am cu tine pe fb…cu nume adresa telefon (…).

Am incercat sa vorbim…a, sa trimit poze cu tine la toti oamenii pe care ii stii…copii barbat…cunostinte rude…imi pare rau…dar nu trebuia să-ti bati joc de mine, i-a transmis individul femeii, potrivit considerentelor sentinţei penale pronunţate de Judecătoria Oradea. După mai multe avertismente, bărbatul a trecut la fapte și a împânzit cartierul unde locuiește femeia cu fotografii și filmulețe compromițătoare cu ea.

Bărbatul şi-a recunoscut fapta şi a motivat că a făcut toate acestea pentru că era foarte nervos şi suferea de depresie din cauza despărţirii.


loading...
Partenerii noștri