Cum să combini corect alimentele pentru a slăbi sănătos

Ai o dietă echilibrată și vrei să faci ceva pentru a accelera procesul de ardere al grăsimilor și de eliminarea a toxinelor? Există anumite combinații de alimente care îți stau la dispoziție.

RomaniaTV.net
10 aug. 2017, 10:22
Cum să combini corect alimentele pentru a slăbi sănătos

 Toată viața ai încercat fel și fel de diete, programe de exerciții care să îți lucreze musculatura în mod țintit.

Deși ai un regim de viață echilibrat în care dormi suficient, te hidratezi, te alimentezi corect, este bine să știi ce combinații să faci mai ales la prima masă a zilei pentru a stimula metabolismul să ardă mai multe calorii.

Ciocolata cu măr secretul imunității

Cu siguranță nu te-ai gândit până acum la această combinație. Mărul conține flavonoide iar ciocolata este bogată în antioxidanți, împreună aceste substanțe ajută la o mai bună circulație sangvină, mențin activitatea creierului și sporesc imunitatea.

Ce veste bună, nu? Însă acest aspect trebuie să fie condiționat de doi factori și anume: ciocolata este musai să fie neagră, iar acest amestec trebuie consumat doar dimineața.

Ovăzul combinat cu portocale

Cea mai bună formulă de a ajuta organismul să se curețe de toxine constă într-un bol de terci de ovăz și un pahar de suc de portocale făcut în casă.

Terciul de ovăz îl poți face prin lăsarea la înmuit peste noapte a unei porții de ovăz în lapte de migdale sau apă. Vitamina C din portocale este un bun stimulent pentru imunitatea ta, iar terciul de ovăz va ajuta la buna funcționare a tranzitului intestinal și îți va asigura senzația de sațietate mai mult timp.

Află mai multe despre cum să combini corect aliméntele pentru a slăbi AICI.