Cum să păstrezi mirosul proaspăt al hainelor pe termen lung cu numai trei lei. Trucul genial al bunicii pe care trebuie să îl încerci

Menținerea mirosului proaspăt al hainelor pe termen lung nu este tocmai un lucru foarte ușor, însă noi am descoperit un truc pe care îl foloseau bunicile noastre și pe care trebuie neapărat să îl încerci. Costă doar trei lei și face o treabă excelentă!

06 ian. 2023, 17:23
Cum să păstrezi mirosul proaspăt al hainelor pe termen lung cu numai trei lei. Trucul genial al bunicii pe care trebuie să îl încerci
Cum să păstrezi mirosul proaspăt al hainelor pe termen lung cu numai trei lei.

Cum să păstrezi mirosul proaspăt al hainelor pe termen lung cu numai trei lei. Bunicile noastre sunt experte la capitolul trucuri ieftine și eficiente, care ne ușurează munca în gospodărie.

Citește și Neti Sandu îşi dezvăluie trucurile de îngrijire. La 64 de ani, celebrul astrolog are un ten curat, luminos, fără riduri: „Mă dau cu lucruri foarte simple pe faţă”

Cum să păstrezi mirosul proaspăt al hainelor pe termen lung cu numai trei lei

Recent, o femeie din Marea Britanie a dezvăluit un secret pe care l-a aflat de la bunica sa și care spre uimirea tuturor, face furori pe rețelele de socializare.

Este vorba despre un truc folosit de către toate bunicile noastre pentru a păstra mirosul proaspăt al hainelor.

Acestea foloseau un produs foarte ieftin care se găsește în toate magazinele și pe care îl utilizăm zilnic. Acesta costă în jur de trei lei și face minuni cu hainele din dulap.

Dacă îl vei lăsa în dulapul în care îți depozitezi hainele, el poate să păstreze mirosul proaspăt al acestora nu doar câteva zile, ci câțiva ani!

Julia este creatoare de conținut pe Tik Tok și Instagram și recent, a făcut furori pe rețelele de socializare, unde a dezvăluit acest pont primit de la bunica sa.

„Așa își ținea bunica hainele curate!

Mai rupe cineva paginile cu testere de parfumuri din revistă și le bagă în sertarele din dulapuri și șifonier, printre bluze, pantaloni, tricouri, pulovere? Făceam și eu asta până acum câteva luni.

Eram în vizită la bunica mea, își aranja lenjeria abia spălată în dulap și deodată o văd că scoate un săpun din sertar. Am spus: „De ce ai asta acolo?” și ea a spus: „O, dragă, nu știai? Așa îți păstrezi hainele mirosind frumos”, a dezvăluit Julia.

Ajunsă acasă, a încercat și ea trucul, pentru care ai nevoie de un săpun solid care costă în jur de trei lei în magazinele din România și a mărturisit că a fost impresionată de rezultate.

„Habar n-aveam, dar l-am încercat timp de câteva luni, iar rezultatele sunt uimitoare. Hainele mele miros extraordinar, merită încercat acest truc”, a mai spus femeia.

Citește și Ce se întâmplă dacă pui o pungă cu orez în congelator! Trucul salvator pe care toate gospodinele trebuie să îl știe