Cum se descurcă Andreea Antonescu în plină pandemie de coronavirus: „Am stat singură izolată două săptămani în Bucureşti”

Toată lumea se întreabă cum reuşesc vedetele să se descurce în această perioadă de izolare, ele fiind obişnuite cu o viaţă agitată. Andreea Antonescu a povestit cu ce își ocupă timpul în izolare şi care este cea mai mare provocare în aceste zile.

RomaniaTV.net
21 apr. 2020, 13:28
Cum se descurcă Andreea Antonescu în plină pandemie de coronavirus: „Am stat singură izolată două săptămani în Bucureşti”

În București sunt izolată de cinci săptămâni dar am mai stat și în Galați aproximativ o săptămână. Deci de aproximativ o lună și jumătate am pus stop tuturor activitațiilor și stau cuminte acasă.

Citeşte şi: Andreea Antonescu, despre divorţul de soţul ei, Traian: „Procesul va merge în instanţă”

Cea mai mare provocare a fost să stau singură izolată două săptămani în Bucuresti. Sienna fiind in Galați cu mama. În cele doua săptămani am avut timp să fiu eu cu mine, să mă ascult, să mă înțeleg, să-mi fac ordine în gânduri și în sentimente.

Îmi este foarte dor de prieteni, de ieșirile în parc cu Sienna și bineînțeles de concerte! Îmi este dor de oamenii care îmi ascultă muzica și care îmi oferă o energie extraordinară la fiecare concert. Cu această ocazie este pentru prima dată când fac sport, după nouă ani. O ora de sport absolut în fiecare zi. Mi-am descărcat o aplicație care mă ajută să lucrez.

Fără doar și poate este o încercare spirituală. Mă străduiesc să văd partea bună a lucrurilor care se întâmplă acum. Îmi doresc să mă descopăr mai mult și să mă cunosc mai bine pentru a fi mai fericită și mai bună atat pentru mine cat si pentru cei din jurul meu„, a declarat Andreea Antonescu pentru Viva.ro.

Andreea Antonescu, curtată de Ianis Zicu

Andreea Antonescu era pe val în trupa Andre, iar Ianis Zicu reprezenta o tânără speranță a fotbalului românesc. Acum aproape 20 de ani, fotbalistul și-a făcut curaj și a încercat să o atragă pe cântăreaţă în patul lui.

Citeşte şi: Accident pe pârtia de schi. Andreea Antonescu: „Am paralizat de frică”

Ianis Zicu avea mare trecere în rândul domnișoarelor, dar Andreea Antonescu l-a refuzat categoric și nu i-a dat nici măcar o șansă. Până acum nici unul dintre ei nu a recunoscut public că ar fi avut de a face unul cu altul.

Întrebată la o emisiune tv ce bărbat din showbiz a curtat-o insistent, artista răspuns sincer: „Vă zic, dar s-a întâmplat acum 20 de ani. Ianis Zicu, însă nu a marcat!„.

Andreea Antonescu are din relația cu Traian Spak o fetiță, Sienna, în vârstă de 8 ani.