Cum se pregăteşte familia lui Nicolae Ciucă pentru Paşte: „Soţia se ocupă de toate. Eu plec dimineaţa şi mă întorc seara târziu”. Ce va pune pe masa de Paşte

Nicolae Ciucă va petrece sărbătorile pascale alături de familie. Premierul a mărturisit că de toate pregătirile pentru Paşte se ocupă soţia lui pentru că el nu are timp. "Eu plec dimineaţa şi mă întorc seara târziu", a spus Ciucă.

20 apr. 2022, 14:34
Cum se pregăteşte familia lui Nicolae Ciucă pentru Paşte: „Soţia se ocupă de toate. Eu plec dimineaţa şi mă întorc seara târziu”. Ce va pune pe masa de Paşte

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, miercuri, întrebat dacă s-a pregătit pentru sărbătoarea Paştelui, că toate pregătirile le face soţia sa pentru că el nu are timp.

”Sincer, soţia se ocupă de toate, nu am când. Plec dimineaţa şi mă întârc seara târziu”, a spus şeful Executivului. El a mai spus, despre meniul preferat, că include „tot ceea ce mănâncă un om obişnuit, absolut nimic diferit şi special”.

Citeşte şi: Părinţii premierului Nicolae Ciucă se mândresc cu fiul lor: ”Abia așteptam să mergem la ședințele cu părinții, că așa frumos îl lăuda diriginta pe Nicu…”

Întrebat despre scumpirile la alimente din ultimele săptămâni, Nicolae Ciucă a afirmat că nu a fost în piaţă, dar ieri l-a rugat pe purtătorul de cuvânt să meargă şi să reprezinte Guvernul la un astfel de demers.

Citeşte şi: Prețurile au explodat în piețe înainte de Paști! Un kilogram de roşii costă cât unul de carne de miel

„Am văzut preţurile, am văzut şi bugetul pe care l-a stabilit, 800 de lei. Preţurile sunt într-adevăr nu tocmai la îndemâna oricui. Este o perioadă în care comerţul se face cum se face, sunt şi anumite exagerări în tot ceea ce înseamnă fixarea preţurilor. Trăim într-o societate democratică, într-o piaţă liberă, unde preţul este fixat de cerere şi ofertă”, a mai spus premierul Nicolae Ciucă.

 


loading...