Cum slăbeşti sănătos înainte de Crăciun? VEZI DIETE VIDEO

Toate femeile vor să arate extraordinar de sărbători şi vor să scape de kilogramele în plus pe ultima sută de metri. Cori Grămescu, unul dintre cei mai cunoscuţi antrenori de fitness, a explicat la România TV că se poate slăbi şi în câteva zile, dar acest lucru este total neindicat.

RomaniaTV.net
21 dec. 2011, 11:53
Cum slăbeşti sănătos înainte de Crăciun? VEZI DIETE VIDEO

„Există şi soluţii magice. Trecem pe o dietă proteică, facem antrenamnete corporale, dar astea sunt false soluţii. Ele pe termen lung au rezultate grave, dacă nu dezastruoase şi declanşează un cerc vicios din care, din păcate, nu reuşim să ne echilibrăm. Ne deshidratăm, facem foamea, metabolismul se dereglează şi tot aşa”, a declarat Cori Grămescu.

Aceasta a oferit câteva exemple de diete, atât pentru cei care ţin post, cât şi pentru cei care nu renunţă la nimic din alimentaţia lor obişnuită înaintea Crăciunului.

Dacă ţinem post, să alegem salatele din rădăcinoase, care sunt săţioase, şi mâncarea gătită de post care să conţină legume şi rădăcinoase, nu orez, fasole, linte. Aşa putem scăpa de câteva kilograme până de Crăciun, dacă ţinem post. Dacă nu ţinem post, cea mai rapidă soluţie este să adoptăm o cură de 4-5 zile în care să consumăm carne slabă, salate cât mai dietetice, foarte multă apă„, a mai precizat Cori Grămescu.

Mişcarea are, bineînţeles, un rol esenţial în curele de slăbire. „Cel mai bine funcţionează antrenamentele de tonifere, mai intense, urmate de un efort cardio de scută durată. Adică, dacă mergem la sala de sport, tragem un pic de fiare şi alergăm pe bandă sau alegem o clasă pentru tonifiere şi imediat după una de cardio”, a conchis aceasta.